Speltips/rek & odds: Att vinna VM

Spelbloggare Publicerat: 9 juni 2014

Speltips Att Vinna VM 6/10De flesta lagen har spelat sina sista träningsmatcher – tjugohundrafjortons fotbollshöjdpunkt närmar sig med stormsteg. Har vi hittat turneringens vinnare?

De stora favoriterna att få höja pokalen efter mästerskapet är, enligt bettingbolagen, Brasilien, Argentina, Tyskland och Spanien. Dessa är de enda vi får mindre än tio gånger degen för. Femte största favoriten, Belgien, ligger hos de flesta bolagen runt 20.

Där hittar vi dock inte det finaste spelvärdet, utan det gör vi i Frankrike att vinna. Självklart är det ingen favorit, men till 26 gånger pengarna – ja, då kan vi inte hålla oss.

Men, varför hugger vi?

Formen. Bortsett från en halvdan insats i 1-1-matchen mot Paraguay, har laget krossat Norge (4-0) och Jamaica (8-0). Flera av de andra toppnationerna har tvärtemot Frankrike haft svårt att hitta rätt. Ett exempel är Italien, som kryssat mot blåbärsnationen Luxemburg. Inte heller Spanien har imponerat.

Offensiven. Efter dessa insatser, kan man inte annat än att tycka att Frankrike har en av de mest intressanta offensiverna. Giroud, Benzema och Griezmann är knappast några dussinspelare. Har en känsla av att den sistnämnde kan överraska och öka sina aktier rejält efter detta mästerskap.

Gruppen. Med Schweiz, Ecuador och Honduras som motståndare i gruppspelet finns det inte på kartan att Frankrike inte kommer avancera. Skulle till och med kunna påstå att man har råd med ett djupt bottennapp och ändå kunna avancera. Så är inte läget för toppnationerna i de flesta andra grupper. I slutspelet kan vad som helst hända och då väger tillfälligheterna in mycket tyngre – och visst ska man ändå ha en helt okej chans mot exempelvis Brasilien?

Ja, vi hade nog klippt till på prick 20 gånger pengarna. En blunder av bolagen att erbjuda 26. Vi skickar in en TV-pollett.

Speltips: Frankrike att vinna VM
Odds: 26,0 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Favoriter att vinna VM Odds Bolag Bonus
Brasilien 4,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Argentina 5,55 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Tyskland 7,5 unibet logo 1 200 kr
Spanien 7,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Belgien 21,0 williamhill logo 1 000 kr