Speltips/rek & odds: Australien – Holland

Spelbloggare Publicerat: 18 juni 2014

Australien Holland speltips 17/6 2014Australien och Holland kliver in i den andra omgången av VM – en omgång vi hoppas blir lika underhållande som den första.

Förlust med 3-1 mot Chile i premiären och här är sista chansen att hoppa på slutspelståget. Vinst skulle innebära viss chans att avancera – förlust och det är kört. Det mesta talar för det sistnämnda, men vi har fått se en del skrällar i detta VM, så hoppet lever. Formen är faktiskt rentutav usel och laget har tre förluster och en oavgjord de senaste matcherna.

Hela världen fick upp ögonen för Holland när man utklassade en av förhandsfavoriterna, Spanien, med 5-1 i premiären. Det offensiva spelet var fenomenalt och tvåmålsskytten Arjen Robben kommer bli att se upp med.

Australiens Ivan Franjic, som utgick skadad i premiären, kommer missa resten av VM. Annars finns det ingenting nytt att rapportera på skadefronterna.

Fyra senaste – vinst med minst två mål

Australien var ineffektiva och sårbara i defensiven mot Chile. Det kommer ett formtoppat Holland, med sina offensiva pjäser i Robben och van Persie, bland andra, njuta av. Det finns starka tendenser till att det här kommer rinna iväg och nu lär inte Australien vara jättemotiverade heller, när det närmast är omöjligt för dem att ta en slutspelsplats.

Franjic stod för det fina förarbetet till reduceringsmålet i premiären och det blir inte helt lätt att fylla i hans skor. Hyfsat tufft avbräck.

Holland har vunnit de fyra senaste tävlingsmatcherna med minst två baljor och lär vinna även detta med marginal.

Speltips: Holland -1,5
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: SVT2, 18/6 18:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Australien 16,25 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 7,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Holland 1,25 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,5 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,57 titanbet logo 1 000 kr