Speltips/rek & odds: Brasilien – Mexico

Emil Jakobsson Publicerat: 17 juni 2014
Mexico Brasilien speltips VM
Foto: Bildbyrån

Andra omgången av gruppspelet väntar under tisdagen när värdnationen Brasilien ställs mot Mexico som även de vann sin premiärmatch. Vilken av dessa nationer förblir obesegrade efter kvällens match?

Mexico blev blåsta på två mål men lyckades trots det slå Kamerun med 1-0 efter bland annat storspel av Giovanni dos Santos.

Det var en otroligt viktig seger för Mexico och nu mot Brasilien är det ingen som kräver en seger, den viktigaste matchen är den sista gruppspelsmatchen mot Kroatien.

Faktum är att Mexico aldrig gjort mål mot just Brasilien under VM. Ser man lite mer nutid möttes de båda nationerna under Confederations cup för ganska exakt ett år sedan, då vann Brasilien med 2-0 efter mål av Neyman och Jô.

Värt att notera från den matchen var att Brasilien avlossade hela 28 skott mot mål jämfört med Mexicos nio.

Två insläppta de åtta senaste matcherna

Värdnationen Brasilien slog som bekant Kroatien med 3-1 efter bland annat en billig straff. Annars är det genomgående positiva tongångar runt det brasilianska laget.

Däremot lockas vi inte av oddsen runt 1,3 för en rak seger men vi har däremot hittat ett kraftigt överodds. Bwin erbjuder 2,25 gånger pengarna på att Brasilien vinner och håller nollan vilket kan jämföras med flera andra bolag som är nere runt 2,0.

Missa inte heller att Bwin erbjuder Spelbloggares besökare på en unik bonus hela fyra gånger högre än för vanliga besökare. Hämta den unika bonusen hos Bwin här.

Nu senaste spelade vi att Kroatien skulle lyckas göra mål men Mexico känns tunnare, inte minst sett till mittfältet.

Innan 1-0 segern nu senast mot Kamerun blev Mexico nollade i två raka matcher (Bosnien och Portugal). Brasilien med mittbackarna Luiz och Silva har samtidigt bara släppt in två mål på de åtta senaste matcherna.

Hugg detta överodds innan det hinner spelas ner.

Speltips: Brasilien vinner och håller nollan
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Unik bonus, 1 000 kr)
TV: TV4, tisdag 17/6 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Brasilien 1,33 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 6,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Mexico 11,5 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,45 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,65 unibet logo 1 200 kr