Speltips/rek & odds: Brasilien – Panama 3/6

Spelbloggare Publicerat: 3 juni 2014
Mexico Brasilien speltips VM
Foto: Bildbyrån

Värdnationen till VM 2014, Brasilien, ska spela sin näst sista genomgångare innan mästerskapet. Ett klart sämre Panama står för motståndet.

Brasilien har en fantastisk trupp med världsklasspelare på varenda position. Tretton av de fjorton senaste matcherna (vänskaps- och tävlingsmatcher) har slutat i seger – en i förlust. Luiz Scolari kommer, med all sannolikhet, vädra en stark startelva. Inte den bästa, men stark.

Panama lär inte kunna matcha Brasilien någonstans. Formen är urusel och man har inte vunnit någon av de sex senaste. Mot Serbien, för någon dag sedan, blev det visserligen kryss; men bara av att ha sett den första halvleken där, kan jag dra slutsatsen att det inte är ett bra lag, överhuvudtaget. Rapporterna intygar detsamma: det finns inte mycket kvalité att hitta i den truppen.

Klasskillnad

Ska inte vara något snack. Brasilien ska vinna, alla dagar i veckan. Oddset är dock så lågt som 1,10 gånger pengarna och det spelas självfallet inte.

Istället lockas vi av Brasilien att vinna båda halvlekarna, vilket vi får 1,75 för. Helt klart mer spelvärde i det, än till exempel ett handikappspel på -2,5 till 1,80. Målet kommer hittas i båda halvlekar, utan tvekan – och jag har svårt att se Panama kunna sätta emot offensivt. De lär försöka ställa upp bussen för att hålla siffrorna nere.

Brasilien ska inte heller ha några skador som stör.

Finns stor kraft i detta Brasilien, som nämnt. För tre månader sedan, när man gästade Sydafrika vann man med hela 5-0. Två mål i första – tre i andra.

Hemmafansen kommer mana på och spelarna vill visa upp sig inför mästerskapet. Brasilien att vinna båda halvlekarna testas, men med en lägre insats.

Speltips: Brasilien vinner båda halvlekarna
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV10, 3/6 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Brasilien 1,10 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 11,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Panama 34,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 3,95 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,30 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr