Speltips/rek & odds: Brasilien – Serbien 6/6

Emil Jakobsson Publicerat: 5 juni 2014
Fotbolls-VM 2014 Brasilien - Serbien rekar
Foto: Bildbyrån

Fredag betyder Sveriges nationaldag och många är lediga från jobbet. Vi har även ett par spännande träningslandskamper inför VM när vi tittar igenom TV-tablån och vi har valt att fokusera på Brasilien – Serbien ikväll.

Värdnationen Brasilien laddar för fullt, om mindre än en vecka (torsdag) är det dags för deras premiärmatch under VM. Man mötte Panama för några dagar sedan och då vann man enkelt med 4-0.

Man inledde matchen något segt mot ett defensivt Panama men efter bland annat fint spel från Neymar var det aldrig något snack om saken, Brasilien var betydligt bättre.

Precis som man kan vänta sig inför VM i en träningslandskamp vilade man en hel del spelare och gjorde även en hel del byten, bland annat bytte man halva backlinjen i halvtid nu senast. Vi kan vänta oss något liknande nu mot Serbien.

Ser vi till Serbien så missade dem VM då man bara blev trea i sin grupp, hela tolv poäng bakom Belgien och tre poäng bakom Kroatien.

Även Serbien mötte nyligen Panama (1 juni) i en träningsmatch, de gick däremot inte lika enkelt som för Brasilien. Matchen slutade 1-1 efter att Gómez kvitterat för Panama i den 60:e matchminuten.

Brasilien -1,5 till 1,57 lockar inte alls

Oddsen för en hemmaseger även med handikapp är väldigt låga och Brasilien -1,5 mål till odds runt 1,57 lockar inte alls.

Vi väljer i stället att testa Serbien +2 mål till 1,88 vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om Brasilien vinner med två mål.

Serbien har trots allt spelat en fin defensiv fotboll under en längre tid och har till exempel bara släppt in sju mål på de nio senaste matcherna. Även om motståndet givetvis inte alltid är lika tufft som Brasilien har man bara förlorat med mer än två mål i en av deras 37 senaste matcher.

Detta samtidigt som man möter ett Brasilien som kommer rotera friskt och som har en match i benen från i  tisdags. Serbien har samtidigt vilat i nästan en vecka och de behöver inte rotera på samma sätt då man inte har något VM som väntar om några dagar.

Speltips: Serbien +2 mål (pengarna tillbaka om de förlorar med två mål)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV10, fredag 6/6 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Brasilien 1,2 bwin logo 1 000 kr
Oavgjort 6,8 unibet logo 1 000 kr
Serbien 15,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,62 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,57 bwin logo 1 000 kr