Speltips/rek & odds: Chelsea – Newcastle 8/2

Emil Jakobsson Publicerat: 8 februari 2014
Chelsea - Newcastle  odds & speltips 8 februari 2014
Foto: Bildbyrån

Chelsea återvänder till Stamford Bridge fulla av självförtroende efter deras otroligt starka seger borta mot Manchester City. Newcastle som tappade sin bästa spelare i transferfönstret står för motståndet och frågan är, orkar de sätta emot Chelsea?

Newcastle är en klubb i kris just nu. Under november-december hade man sju segrar på nio matcher. Just nu har man en seger på de sju senaste matcherna och hela fem av dessa matcher har varit förluster.

Att Yohan Cabaye dessutom lämnade för PSG för några dagar sedan gör givetvis inte saken bättre. Första matchen utan Cabaye förlorade man derbyt mot Sunderland med 0-3.

Man slog visserligen Chelsea när man möttes i Newcastle, men det var under lagets fina formtopp i november och Newcastle är ett helt annat lag just nu.

Hållit nollan i sex av åtta matcher

Chelsea har åtta segrar på de nio senaste matcherna men det poängtappat var 0-0 i deras senaste hemmamatch mot West Ham vilket givetvis är otroligt svagt. Men Chelsea gör sällan två svaga hemmamatcher efter varandra och matchen mot City visade upp ett helt annat lag. Senast man tog emot Newcastle hemma på Stamford Bridge vann man med 2-0.

Chelsea har hållit nollan i sex av deras åtta senaste matcher och Newcastle har blivit nollade i tre av deras fyra senaste matcher. Att nolla City på bortaplan är dessutom en bedrift som få klarar av.

Därför spelar vi att Chelsea vinner och håller nollan för att få upp oddset och spelvärdet.

Speltips: Chelsea håller nollan och vinner
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 8/2 kl 16:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,27 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 6,05 betsson logo 1 500 kr
Newcastle 13,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,25 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr