Speltips/rek & odds: Chelsea – Stoke 5/4

Emil Jakobsson Publicerat: 5 april 2014

Chelsea - Stoke rekar & odds 5/4 2014Ett formstarkt Stoke reser till London för att möta ett sargat Chelsea efter nederlaget i Champions League mot PSG. Frågan är om spelbolagen inte har övervärderat hemmalaget här?

Förlusten mot PSG (3-1) var Chelseas andra raka förlust och de har tre förluster på de fem senaste matcherna. Hemma på Stamford Bridge är man givetvis otroligt starka men frågan är hur det är med fokus nu när man måste vända 3-1 underläget från bortamatchen mot PSG nu på tisdag?

Min gissning är att både spelarna samt  José Mourinho har sitt mentala fokus inställt på tisdagens match mot PSG.

Man har även haft en förmåga att förlora matcher mot de sämre lagen där man tvingas föra spelet. Förlusterna här under mars mot Crystal Palace och Aston Villa var tydliga tecken på det.

Fem raka utan förlust

Men man ska inte underskatta detta Stoke som har ryckt upp sig rejält. Här tidigare hade man en period med bara en seger på åtta matcher men efter det har man radat upp segrar.

Man har fyra segrar och en oavgjord på dem fem senaste och bland annat Arsenal har torskat mot detta Stoke de senaste veckorna. Sen är Stoke visserligen starkast på hemmaplan men man slog Aston Villa med 4-1 nu senast på bortaplan vilket givetvis höjer deras moral och tro på att de kan vinna även på bortaplan.

Stoke vann även säsongens första ligamöte mot Chelsea med 3-2 men föll nu senast i FA-cupen med 1-0.

Spelbolagen har satt väldigt låga odds på hemmalaget vilket gör att vi lockas av handikappspelet här. Vi får två gånger pengarna på Stoke +1,5 mål vilket betyder att vi vinner pengar om Stoke vinner, spelar oavgjort eller förlorar med ett mål.

Chelsea har till exempel bara vunnit en av de sju senaste matcherna mot Stoke med mer än ett mål.

Speltips: Stoke +1,5 mål
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, lördag 5/4 kl 18:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 1,29 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Stoke 14,0 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,05 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,82 unibet logo 1 200 kr