Speltips/rek & odds: Costa Rica – England

Spelbloggare Publicerat: 23 juni 2014
Costa Rica England 24/6 speltips 2014
Foto: Bildbyrån

Svårbedömd match väntar mellan superskrällen Costa Rica och den enorma besvikelsen England.

Med AIK-mittfältaren Celso Borges på innermittfältet har Costa Rica gjort storsuccé och är, efter två vinster, klara för åttondelsfinal. Från att på förhand vara helt uträknade till att piska både Italien och Uruguay – det är en merit. Och än mer överraskande har detta gjorts utan att ställa upp någon buss och att bollarna studsat rätt i offensivt straffområde. Det har varit spelmässigt utmärkta insatser båda två.

Varningssignalerna borde ha varit tillräckligt tydliga under Englands uppladdning till mästerskapet, då man förutom den godkända insatsen mot Peru (3-0), kryssade mot Ecuador och Honduras. Nu har man två raka 2-1-förluster mot Italien och Uruguay, i två matcher där man, i och för sig, lika gärna hade kunnat hämta in poäng; men spetskvalitéerna har inte räckt till.

Felsatt odds

Roy Hodgson har nu chansen att experimentera i startelvan, vilket kan slå åt två olika håll. Antingen blir det en riktig vitaminkick, eller så slutar det i katastrof.

England står på skämtoddset 1,88. Det är nästan så man undrar de röker borta i skatteparadiset Malta, där bolagen håller hus. I och med att Costa Rica säkrar sin förstaplats i gruppen vid en pinne, är det ett resultat man nöjer sig med och det känns väldigt troligt på förhand.

Det är löjligt naivt av spelbolagen att göra Costa Rica till sådana totala underdogs. De kommer med ett självförtroende som räcker och blir över. Britterna har enbart sin stolthet att spela för, vilket vi inte tror räcker till mot detta Costa Rica. I alla fall inte för en seger.

Dubbelchansen 1X får vi 2,01 för och testas.

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus + 500 kr gratisspel)
TV: Kunskapskanalen, 24/6 18:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Costa Rica 4,35 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
England 1,88 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,92 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr