Speltips/rek & odds: Djurgården – Halmstad 6/4

Spelbloggare Publicerat: 5 april 2014

Speltips/rek & odds: Djurgården - Halmstad 6/4 2014Djurgårds- och fotbollsfamiljen i helhet kommer sörja och hedra den djurgårdssupporter som omkom i Helsingborg förra veckan, när Halmstad gästar Tele2 Arena. Men det ska också spelas fotboll och vi har hittat två speltips som rekommenderas varmt.

Ja, premiären kunde ha varit roligare för Djurgården. Efter cirka 40 minuters spel klev DIF-supportrar ned för sin läktare för att få matchen avbruten då det kommit till kännedom att en kamrat avlidit på sjukhuset efter en brutal misshandel utanför arenan. Helt riktigt bröts också matchen.

Innan detta hände hade man 1-1 mot Helsingborg och spelet såg stundtals riktigt bra ut. Nyförvärvet Mark Mayambela gjorde ett enormt avtryck i det offensiva spelet och assisterade Aleksandar Prijovics returmål.

HBK:s usla form

Halmstad åkte på en tung premiärförlust mot Örebro, hemma på Örjans Vall och med siffrorna 1-2 trots islänningen Kirstinn Steindorssons ledningsmål strax före halvtidsvilan. Resultatet var talande sett till den bedrövliga försäsong man haft – i Svenska Cupen-gruppspelet vart det bara tre poäng på lika många matcher.

Det var i detta gruppspel dessa två lag möttes senast också. Djurgården vann enkelt med 4-1 på Tele2 Arena. HBK var pinsamt usla i den matchen. Nu hoppas man kunna repa sig, göra bättre ifrån sig spelmässigt och inte minst få med sig ett positivt resultat.

DIF har vissa skadeproblem i offensiven och bland annat Erton Fejzullahu riskerar att missa matchen, men bredden på den positionen är stor och det eventuella avbräcket ska inte behöva betyda så mycket.

Vi ser sannolikheten att Halmstad skulle plocka med sig några poäng från Tele 2 Arena som väldigt liten och oddset på den raka ettan till 1,62 kanske inte är speciellt lockande för ögonen, men här känner vi oss säkra och lirar det med en hög insats.

Måltjuven från start

Djurgårdens målspruta Amadou Jawo är kvitt med sina skadebekymmer och kommer med all sannolikhet starta matchen. Med sina tolv baljor kom han trea i Allsvenskans skytteliga i fjol. Nu när man möter ett, på pappret, sämre motstånd med urusel form och det kan helt säkert bli några mål från hemmalaget – då vore det inte helt förvånande om Jawo får dit åtminstone en och till 3,1 gånger pengarna klipper vi till direkt med en slant.

Speltips 1: Djurgården vinst
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

Speltips 2: Amadou Jawo målskytt
Odds: 3,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

TV: Cmore Sport, 6/4 15:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Vila i frid, Myggan.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Djurgården 1,62 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,85 comeon logo 3 000 kr
Halmstad 6,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,8 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 nordicbet logo 1 000 + 500 kr