Speltips/rek & odds: England – Ecuador 4/6

Spelbloggare Publicerat: 3 juni 2014
Ecuador England 4/6 speltips 2014
Foto: Bildbyrån

Landskamperna avverkar varandra. Nu är det upp till dans för båda VM-klara England och Ecuador. 

Kan inte påstå att jag är direkt imponerad av Ecuador. Man krigade, med nöd och näppe, sig till en direktplats till VM, efter en usel avslutning i gruppspelet. Dessförinnan svävade sydamerikanerna lite som på moln och överpresterade i match efter match. Enligt bolagen ska de ha en helt okej chans att avancera ur sin VM-grupp där Frankrike, Schweiz och Honduras står som motståndare. De två förstnämnda lär dock dra de längre stråna. Ecuador ser jag som ett överskattat landslag.

Stenhård konkurrenssituation

Det är med självförtroende England kommer till spel, efter 3-0-urladdningen mot Peru för några dagar sedan. Roy Hodgson har klargjort att flera av de som inte startade i den matchen, kommer starta nu, men det är fortfarande ingen halvdan elva som kommer matchas. Om vi ödmjukt litar på tränarens ord lär spelare som Wilshere, Lampard och Lambert starta. Krydda det med en helmotiverad Oxlade-Chamberlain. Konkurrensen i truppen är en enorm motivationsspruta – sticker man inte ut, är man inte med.

Ecuador var inte ens nära mot Mexiko i helgen och besegrades enkelt med 3-1. Två veckor innan dess blev det kryss mot ett delvis b-betonat Holland, som lämnade bland annat Sneijder och Robben åt sidan. England visade ett smakprov på hur vassa de är mot Peru.

Tror Ecuador kommer få det svårt att hänga med i svängarna. Motivation och klass slår enbart motivation. Bet365 erbjuder 1,95 för England, vilket är några enheter för högt; vi tackar och tar emot.

Speltips: England att vinna
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4 Sport, 4/6 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
England 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,40 betway logo 500 kr
Ecuador 4,5 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,72 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 williamhill logo 1 000 kr