Speltips & odds, Allsvenskan: Elfsborg – Häcken 4/4

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2014
Speltips Elfsborg - Häcken 4/4 2014
Foto: Bildbyrån

Den andra omgången i Allsvenskan invigs i Borås där Elfsborg och Häcken ska göra upp om tre poäng. Vi har hittat ett intressant högriskspel. 

Cupspelet har varit fläckfritt, i alla fall på pappret, för Elfsborg som i slutet av mars blev klara för semifinal efter att ha slagit ut just Häcken i kvarten. Matchhjälte då – Marcus Rohdén med matchens enda fullträff. I premiären stod ”Ellos” för en sämre prestation och förlorade med 2-1 mot Åtvidaberg på bortaplan.

För Häcken gick det desto bättre i premiären. Trots en spelmässigt halvdan insats mot Norrköping blev slutresultatet 2-0 på Gamla Ullevi. Viktigt var det för göteborgarna att Mosteafa El Kabir, som haft skadeproblem, fick pilla dit ett mål samt göra en assist.

Elfsborg hade en helt okej hemmasäsong 2013, men man hade en förmåga att kryssa på Borås Arena och en hel del viktiga poäng tappades. Häcken var långt imponerande på bortaplan och hade en statistik på tre vinster, sex oavgjorda och sex förluster.

Från start – målskytt- och utbytt, igen?

Det är svårt att veta var man har lagen i början av säsongen och 1X2-spelen kan kännas obekväma, så även i det här fallet.

Vi tittar närmare på potentiella målskyttar; El Kabir stod som sagt för ett mål och en assist i förra matchen – sedan blev han utbytt med känningar. Spelklar ska han dock vara, men 90 minuter? Nja, det har vi svårt att se.

Därför väljer vi att satsa en mindre insats på att El Kabir blir matchens första målskytt till hela tio gånger degen.

Speltips: El Kabir, första målskytt
Odds: 10,0 (Jämför alla odds)
Bolag: NordicBet (Nya kunder får 1 000 + 500 kr bonus)
TV: Cmore Sport, 4/4 19:00
Läs mer: Fler rekar, analyser och speltips från Allsvenskan.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Elfsborg 2,1 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,35 betsson logo 1 500 kr
Häcken 4,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,77 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 2,1 nordicbet logo 1 000 + 500 kr