Speltips/rek & odds: FC Barcelona – Real Madrid 16/4

Emil Jakobsson Publicerat: 16 april 2014
Real Madrid - FC Barcelona 16/4 rekar & odds
Foto: Bildbyrån

Copa del Rey-finalen 2014 spelas i Valencia och det är de två giganterna som ställs mot varandra. FC Barcelona och Real Madrid ska kriga om ännu en titel i ännu en upplaga av El Clásico. Vi har hittat ett bra speltips som ger ett bra värde för pengarna.

FC Barcelona är en klubb i kris just nu. Först blev man utslagna ur Champions League av ligarivalen Atlético Madrid. Sedan åkte man och förlorade mot Granada. Man lämnade dessutom båda matcherna mållösa vilket fått fansen att rasa. Man ligger nu hela fyra poäng efter i ligan och Copa del Rey ser ut att kunna bli en räddningsplanka för att försöka rädda upp säsongen.

Men då måste man först slå Real Madrid.

Förutom den skakiga 2-0 förlusten borta mot Borussia Dortmund (som ändå räckte för avancemang i Champions League) har man radat upp segrar. Nu senast blev det hela 4-0 mot Almeria och man har 16-2 i målskillnad på de fem senaste matcherna.

Det är med andra ord bara Dortmund som lyckats nästa mot dem under de senaste matcherna.

Nästan tre gånger pengarna är taget

Men man ser ut att sakna Cristiano Ronaldo som dras med en jobbig skada. Även om han är på väg tillbaka känns det inte troligt att man chanser med honom med tanke på att man snart kliver in i Champions League-semifinalen mot Bayern München.

Men Real Madrid har förlorat båda säsongens möten med Barcelona (2-1 samt 4-3). Men trots det väljer vi att spela Real Madrid här. De har en härlig harmoni i truppen samtidigt som Bareclona inte går att känna igen.

Så som de blev utspelade av Atlético första kvarten och sedan blev nollade av ett lag som Granada är inte likt dem och det är något som inte stämmer.

Visst, Real saknar förmodligen Ronaldo men det har höjt oddsen oproportionerligt mycket enligt oss. Att vi får nästan tre gånger pengarna på ett så formstarkt Real är riktigtr bra.

Atlético klarade sig till exempel bra mot Barcelona trots att man saknade Costa nu senast.

Speltips: Real Madrid
Odds: 2,85 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)
TV: TV4 Sport, onsdag 16/4 kl 21:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Barcelona 2,5 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,65 betsafe logo 1 000 kr
Real Madrid 2,85 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,4 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,57 bwin logo 1 000 kr