Speltips/rek & odds: GAIS – Syrianska 2/5

Spelbloggare Publicerat: 2 maj 2014
Speltips GAIS Syrianska 2/5 2014
Foto: Bildbyrån

Ett pånyttfött Syrianska reser ner till Göteborg och Gamla Ullevi där GAIS står som motståndare.

Det är tidigt på säsongen, men jag ser det här lite som ett vägskäl för bägge lag. GAIS har öppnat Superettan svagt med fyra poäng på lika många matcher. En förlust nu och GAIS blir svåra att räkna med uppe i toppen. Syrianska har efter två förluster i inledningen av serien, vunnit två i rad mot Östersund och Landskrona; inte de starkaste motståndarna kanske, men likväl starkt gjort. Fortsätter den positiva trenden eller är det tillbaka ner i backen som gäller?

Det är hemma på Gamla Ullevi poängen kommit för GAIS och 1-0-vinsten mot Sundsvall för några veckor sedan, tyder på styrka. 2-2 mot Ljungskile är inte fy skam heller.

Syrianska måste vara landets mest svårbedömda klubb. Efter en totalt värdelös fjolårssäsong i Allsvenskan, var de bottentippade i Superettan. Nu har de börjat över förväntan, men jag ser fortfarande Syrianska som ett av Superettans sämsta lag och tror att resan nedåt påbörjas snart. Man plockade lika många poäng borta som hemma i fjol. I år har man tre pinnar hemma, tre borta.

4/4 matcher över 2,5 mål

Syrianskas ihåliga defensiv och vilja att anfalla kan öppna upp för ett GAIS som inte fått anfallsspelet att fungera överhuvudtaget. Syrianskas samtliga matcher har slutat över 2,5 mål – GAIS endast en av fyra. Sannolikt att det blir islossning nu?

I grund och botten är det klasskillnad mellan lagen. GAIS bör kunna utmana toppen med lite flyt och Syrianska lär tampas i bottentrakterna. Dessutom hade göteborgarna ett hyfsat fint hemmafacit förra säsongen. Hemmasegern känns troligast. Betsson sticker ut med ett klart finare odds än många konkurrenter på marknaden.

Speltips 1: Gais vinnare
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

Speltips 2: Över 2,5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

TV: TV4 Sport, 2/5 19:20 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
GAIS 1,91 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 3,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Syrianska 4,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 betsson logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr