Speltips/rek & odds: Göteborg – Elfsborg 4/5

Spelbloggare Publicerat: 4 maj 2014
Speltips Göteborg Elfsborg 4/5 2014
Foto: Bildbyrån

På Gamla Ullevi utspelar sig västderbyt mellan Göteborg och Elfsborg under söndagen. Vi har hittat ett intressant målskyttsspel. 

IFK presenterade att en bit över 14 000 biljetter var sålda på lördagskvällen. En fotbollsfest utan dess like är det som väntar.

Göteborg är femma i tabellen och har kommit igång efter en trög start. Inte en förlust på fyra matcher, är inte illa i en så pass jämn serie som Allsvenskan. På Gamla Ullevi har man hållit nollan och vunnit två i rad mot Åtvidaberg samt Falkenberg.

Gästande Elfsborg är formstarkt och har inte förlorat sedan premiären. Man har tretton poäng på sex matcher och är med det tvåa i tabellen. Vinsten i cupsemin, mot skrällen Siriuis, med 4-1 väger tungt.

3-1 blev det till IFK när lagen möttes sist på Gamla Ullevi, vilket under förra säsongen. På Borås Arena delade man på poängen.

Hemmalaget har en del skadebekymmer och de som saknas i matchtruppen är Vibe, Sobralense, Engvall och Alvbåge. I Elfsborg blir det inget spel för Jon Jönsson. Även Anders Svensson är osäker.

Nu är ni lite väl generösa, Unibet

Det är en helt öppen match. Finner inget spelvärde i något resultatspel överhuvudtaget. Vårt tips är, håll er borta från 1X2.

Däremot har vi hittat ett bolag som verkar leva på en helt annan planet vad gäller ett visst målsskyttslir. Unibet betalar ut 3,95 gånger pengarna om Lasse Nilsson målar. Inget annat bolag på marknaden erbjuder över 2,75. Överodds som dessa är sällsynta.

Lasse Nilsson är lagets bästa målskytt med tre baljor på fem spelade matcher. Troligen spelar han från start på söndag, men skulle han starta på bänken eller av någon anledning vara utanför truppen annulleras spelet. Pengarna tillbaka, det vill säga.

Det finns mer att önska av anfallaren ibland, men målskyttet har han i sig.

Finns visst spelvärde i att Prodell hittar nätet till 3,65 också, men vi håller oss till Lasse Nilsson denna gång.

Speltips: Lasse Nilsson målskytt
Odds: 3,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Cmore Sport, 4/5 17:30 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Göteborg 2,3 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,4 williamhill logo 1 000 kr
Elfsborg 3,25 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr