Speltips/rek & odds: Holland – Chile

Spelbloggare Publicerat: 22 juni 2014

Hplland Chile 23/6 speltips 2014Båda är klara för åttondelsfinal – nu möts Holland och Chile. Förstaplatsen står på spel.

En förstaplats som dessutom innebär att man, med största sannolikhet, slipper Brasilien i åttondelen. De som vinner kommer sluta etta i Grupp B – vid oavgjort kommer Holland först. Matchen kommer således innebära extremt mycket.

Chile är VM:s stora utropstecken såhär långt efter vinsterna mot Australien och de regerande världsmästarna, Spanien. Det offensiva spelet har klickat lika bra som det defensiva. Fem mål har gjorts framåt och endast ett har släppts in.

Holland utklassade Spanien med 5-1 i premiären och lovorden haglade över dem i media. Insatsen mot Australien var mindre övertygande, men som den stornationen man är, blev det till slut seger med 3-2. Det var stjärnorna, Arjen Robben och Robin van Persie, som stack ut och gjorde jobbet. Den sistnämnde är avstängd och missar denna match.

Öppen matchbild

Förutsättningarna är enkla. Chile kommer gå för segern, vilket öppnar upp för sylvassa och kontringsstarka Holland, som kommer undan med ett kryss. Denna matchbild passar holländarna perfekt, inte minst en Arjen Robben som trivs bra med stora ytor att kliva på. Hans målform är fenomenal med fyra baljor på de tre senaste matcherna. Potentiell målskytt?

Holland har offensiva förmågor som få andra landslag i detta VM, men försvarslinjen är, som bekant, ett problem. Chile kommer flytta fram positionerna och att Holland lämnar en match mållösa tillhör inte vanligheterna. Båda näten lär rassla.

Speltips: Målskytt: Arjen Robben
Odds: 2,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,63
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

TV: TV4, 23/6 18:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Holland 2,65 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chile 2,83 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 2,5 mål 2,11 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,81 betsson logo 1 000 kr