Speltips/rek & odds: Honduras – Ecuador

Spelbloggare Publicerat: 20 juni 2014
21/6 Honduras - Ecuador speltips 2014
Foto: Bildbyrån

Två av VM:s mindre namnstarka landslag, Honduras och Ecuador, möts på Arena da Baixada.  Vi tror att ett av lagen kommer skapa en hel del hörnsparkar. 

Honduras fick en lektion i fotboll av Frankrike i premiären och förlorade med 0-3 – ett resultat som till och med var i underkant. Finns inte mycket att hämta i denna trupp och vi värderar dem som ett av de sämsta i mästerskapet.

En hedersvärd insats stod Ecuador för mot Schweiz, där man åkte på det tunga 1-2-målet i slutsekunderna. Chansen att avancera lever fortfarande, men då måste det bli vinst här och helst med ett flertal mål, då detta mycket väl kan bli en målskillnadshistoria.

Hörnglada Ecuador

Hade varit enkelt att kryssa i tvåan i denna match, men oddset är åtminstone en decimal för lågt satt, och spelvärdet hittas inte i 1-X-2. Speciellt inbördesstatistiken, som är jämn, skrämmer.

Däremot hittar vi värdet i ett hörnspel.

Ecuador är hyfsat hörnglada och skapar en hel del av dessa genom den före detta Manchester United-spelaren tillika kantspringaren, Antonio Valencia.

I matcherna inför VM förlorades två av tre hörnmatcher, men ”förlusterna” kom mot England och Holland – två landslag i världsklass, som dessutom har ett väldigt utpräglat kantspel. Mot Chile skapade man sex hörnor mot deras fyra.

Mot jämnbra motståndare skapar man nästan alltid flest hörnor. I fem av de sex senaste tävlingsmatcherna har Ecuador skapat minst två fler hörnor än sina motståndare.

Betway erbjuder generösa 2,2 gånger pengarna på Ecuador -2 hörnor. Vi tackar, vi tackar.

Speltips: Ecuador -2 hörnor
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får 500 kr bonus)
TV: SVT1, 21/6 00:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Honduras 5,75 betsafe logo 1 000 kr
Oavgjort 4,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Ecuador 1,70 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr