Speltips/rek & odds: Inter – Lazio 10/5

Spelbloggare Publicerat: 10 maj 2014
Inter - Lazio rekar Serie A & odds
Foto: Bildbyrån

En plats till Europa står på spel. Lazio och Inter är två kandidater att ta den. Under lördagskvällen ska de göra upp om tre pinnar. 

Inter är femma inför den näst sista omgången och är favoriter att behålla den åtråvärda platsen. Lazio finns fem placeringar och fyra poäng under. Skulle behövas en hel del flyt med övriga resultat om möjligheten ska leva vidare för ”Biancocelesti”. Måstematch delux, det här.

Lazios har 2-2-1 de fem senaste, vilket är ett okej facit; men inte tillräckligt då de flesta övriga lagen som slåss om EL-platsen, har bättre form. Lite intressant fakta är att de två av de tre senaste matcherna har slutat 3-3.

Hemmalaget Inter har ett likadant facit de fem senaste. Poängtapp här skulle kunna bli förödande, Torino skulle avancera före i tabellen vid tre pinnar och noll för Inter.

Rött i sex av tio matcher

Öppet möte och vi tycker att bolagen ligger rätt i 1X2 och väljer istället att titta över på lite kortstatistik. Här är statistiken från lagens fem senaste matcher.

Inter: 6, 4, 6, 10, 3
Lazio: 10, 5, 7, 8, 6

Någon information om domaren har ännu inte kommit ut, och det är antagligen därför inget över/under-kortspel finns på marknaden (9/5, 15:20).

Men slutsatsen vi kan dra av statistiken är att det är två aggressiva lag. Nu är detta en måstematch och det skulle inte förvåna om det spårar ur totalt på planen. På matcherna ovan, sammanlagt tio, har det blivit sju röda kort, två kom i samma match, annars har de kommit utspritt.

Stor sannolikhet att vi får se ett rött på lördag? Spelet kan liras nu, men för er som är försiktiga kan ni vänta in information om domaren.

Speltips: Rött kort – Ja
Odds: 3,6 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Bet365 Stream kl  20:45 (Öppna konto hos Bet365 här för att se matchen)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 1,76 betsafe logo 1 000 kr
Oavgjort 3,8 unibet logo 1 200 kr
Lazio 5,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,3 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,63 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr