Speltips/rek & odds: Japan – Grekland

Spelbloggare Publicerat: 19 juni 2014
20/6 2014 Japan - Grekland speltips 2014
Foto: Bildbyrån

Sista livlinan ska utnyttjas och frågan är om det är Japan eller Grekland som tar den. Vi har hur som helst hittat vår favorit.

Japan var förtjänta av ett kryss mot Elfenbenskusten, men föll platt efter två snabbt insläppta i mitten av andra halvlek. Spelet stämde stundtals, till och med under längre perioder under första 45. Krisstämpel? Absolut inte.

”Gästerna” å andra sidan – där kan vi snacka krisstämpel. Grekland fick se sitt pansarförsvar brytas ner av ett effektivt Colombia i premiären och förlorade med klara 3-0 och fansen har med all rätt fått krama om skämskudden i några dagar nu. Att bli krossade i sin paradgren, försvarsspelet, lär ha tärt på spelarnas självförtroende.

Skadefria trupper är det som reser till Natal och Arenas das Dunas.

Oinspirerat Grekland?

Tre pinnar är det enda som gäller för båda lagen och kryssrisken är således hyfsat liten, trots att mycket talar för att det blir en tillknäppt match.

Inför VM var Japan mycket formstarka med fem vinster i följd. Grekland hade ett mindre charmigt facit med en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Japan spelar med ett högt passningstempo och det är det som krävs mot ett samlat betongförsvar. Kreatören Keisuke Honda är, tillsammans med sina kamrater, favoriter mot ett Grekland, som spelade lojt och oinspirerat i premiären. Nu är självförtroendet knäckt och ettan till oddset 2,22 känns kalasbra.

Tack och hej, Grekland.

Speltips: Japan att vinna
Odds: 2,22 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4, 20/6 00:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Japan 2,22 betsson logo 1 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Grekland 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,74 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 unibet logo 1 200 kr