Speltips/rek & odds: Kalmar – Norrköping 10/5

Spelbloggare Publicerat: 10 maj 2014
Kalmar FF Åtvidaberg rekar Allsvenskan
Foto: Bildbyrån

Lördagens enda match från Allsvenskan spelas mellan Kalmar och Norrköping. Här är vårt speltips.

Kalmar är ensamma i serien att vara obesegrade, men är ändå inte bättre än fyra i tabellen i och med att man kryssat hälften av matcherna och därmed tappat en del viktiga poäng. Dock bara tre pinnar upp till serieledande Malmö. Senast kommer man med ett 0-0-resultat från Tele2 Arena och mötet mot Djurgården. Sett till spelet och antalet chanser ska KFF vara väldigt nöjda över att ha snott med sig en pinne.

Janne Anderssons IFK Norrköping har inte hittat rätt ännu och hittas på den undre tabellhalvan. Tre vinster, två oavgjorda och tre förluster har det blivit på åtta matcher. Målskyttet har varit ett stort problem och man snittar bara en balja per match. Styrkebesked med vinst mot ÅFF senast, hemma på Nya Parken.

Archford Gutu och Stefan Larsson är otillgängliga för Kalmar. Emir Kujovic borta för gästerna. Lagen kan därmed ställa upp sina bästa elvor, i princip.

3/4 vinster med minst två mål

KFF har en vinst och tre oavgjorda på Guldfågeln Arena, men kunde ha plockat fler poäng. Mot Norrköping ska man räknas som självklara favoriter. Tre av de fyra segrarna i år, har vunnits med minst två baljor.

IFK har blivit nollade tre av fyra bortamatcher och förlorat två med minst två mål. Enda bra insatsen utanför Nya Parken var på Nationalarenan där man sensationellt vann mot AIK. Viktigt att plocka tre pinnar mot ÅFF senast, men de är trots allt, tillsammans med Falkenberg, det formsvagaste laget i serien, baserat på de fem senaste matcherna.

Måns Söderqvist blev lite isolerad mot Djurgården. Här kommer han få mer tid och utrymme att göra det han är bäst på – mål.

Raka ettan är på 2,05, vilket är bra. 1 -1,5 till 3,70 gånger pengarna lockar dock ännu mer.

Speltips: Kalmar -1,5
Odds: 3,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Fotboll, 10/5 16:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Kalmar 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,45 comeon logo 3 000 kr
Norrköping 4,0 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 1,85 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,02 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr