Speltips, gratis stream & odds: Lazio – Hellas Verona 5/5

Spelbloggare Publicerat: 5 maj 2014
Lazio - Hellas Verona 5/5 2014
Foto: Bildbyrån

Lazio och Hellas Verona är två av lagen som är med i kampen om femte- och Europaplatsen. Åtminstone ett av dem ska spelas bort från möjligheten när de möts på Stadio Olimpico.

Klubbarna ligger båda på 52 poäng och har fem pinnar upp till femteplacerade Inter, som har en match mer spelad. Om något av lagen hämtar in tre poäng, blir avståndet till Inter två pinnar med två omgångar kvar. Hoppet lever i allra högsta grad.

Svårt att säga var vi har hemmalaget. Bra spelmässiga insatser varvas med sämre. På de fem senaste har man tre vinster, en oavgjord och en förlust, vilket är ett fint facit. På Stadio Olimpico är man starka och har det fjärde bästa poängsnittet på hemmaplan, i Serie A.

Hellas Verona har snäppet bättre form än sin motståndare med fyra vinster och en förlust på de fem senaste. Den gamle räven, Luca Toni, har en fenomenal målform med sex kassar på de här matcherna. Åttonde bäst är man i serien på bortaplan.

Formstarka Iturbe är med i Hellas trupp, men väntas starta på bänken efter skadan han ådrog sig förra veckan. Lazios Marchetti är sjuk, vilket innebär att den före detta KFF-spelaren Berisha lär fortsätta vakta målet.

Skrällchans

Lazio är favoriter, men inte så stora som bolagen vill göra de till. Det är två jämnstarka fotbollsklubbar – det som talar för Lazio är väl hemmaplanen då. Oddset på ettan är makalöst usel och långt ifrån spelbar. Hellas chanser värderas som extremt låga, nere under 20%. Högre än så är de, absolut.

Krysset vore katastrof för både Lazio och Hellas Verona vi kommer få se två klubbar som kommer offra mycket för segern.

Den raka tvåan känns nära till hands, men vi fegar lite med ett specialspel: hemmalaget inget spel: Hellas Verona, finns till 2,20 gånger pengarna. För er som är ovana med den här spelformen innebär det att man får pengarna tillbaka om Lazio vinner, förlorar vid kryss och vinner vid bortavinst.

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen i både datorn och mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus och möjligheten att se matchen gratis.

Speltips: Hemmalaget inget spel: Hellas Verona vinner
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får 500 kr bonus)
TV: Cmore Live, 5/5 19:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Lazio 1,67 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,0 williamhill logo 1 000 kr
Hellas Verona 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,4 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,6 nordicbet logo 1 000 + 500 kr