Speltips/rek & odds, Malaga – Levante 16/5

Emil Jakobsson Publicerat: 16 maj 2014

Malaga - Levente rekar och odds 16 mars 2014Det är dags för sen sista omgången av La Liga och under lördagen ska titelstriden avgöras när FC Barcelona tar emot Atlético Madrid. Men redan under fredagen tar Malaga emot Levante  och vi har hittat ett bra speltips till den här härliga fredagsmatchen.

Malaga ligger inför den sista omgången på 13:e plats och har inget förutom sin egen heder att spela för när man tar emot Levante.

Nu senast stod man för en riktig skräll då man blev ett av få lag den här säsongen som har stulit med sig poäng från en bortamatch mot Atlético Madrid. Man hade länge ledningen och fick med sig en poäng efter 1-1.

Ser man till deras fem senaste matcher har man tre förluster, en seger och den oavgjorda matchen mot Atletico. Noterbart är även att man blivit nollade i tre av dessa fem matcher.

Hemma på Estadio La Rosaleda har man visserligen vunnit två av de tre senaste men det är samtidigt deras enda segrar på de sju senaste hemmamatcherna. Bara tre lag i La Liga har tagit färre poäng på hemmaplan än Malaga.

Vill slå lokalrivalen genom en vinst

Levante har däremot en betydligt snyggare formkurva. Först slog serieledande Altético Madrid med 2-0 och nu senast slog man storebror Valencia i derbyt med samma siffror.

Den segern gjorde att man gick förbi Valencia i tabellen och räkna med att Levante kommer ha en bra inställning till matchen mot Malaga. En seger betyder som sagt att man slutar före lokalrivalen Valencia i tabellen.

Man har samtidigt bara förlorat två av sina sju senaste bortamatcher. Man vann även säsongens första match mot Malaga och vi tror att man har en fin chans här.

Dels på grund av den fina fotboll man spelat de senaste matcherna men även att man har lite mer att spela för nu när man kan slå Valencia.

Vi ser det bästa spelvärdet i dubbelchansen X2 som ger över två gånger pengarna.

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Sport, fredag 16/5 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Gratis stream: Öppna ett konto hos Bet365 för att se matchen gratis. Då kan ni även se ligafinalen mellan Barcelona och Atlético under lördagen.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Malaga 1,85 betway logo 500 kr
Oavgjort 3,65 titanbet logo 1 000 kr
Levante 4,4 bwin logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,02 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr