Speltips/rek & odds: Malmö – Falkenberg 30/3

Spelbloggare Publicerat: 30 mars 2014
Speltips/rek Malmö - Falkenberg 30/3 2014
Foto: Kullez

Årets storfavoriter och regerande mästare Malmö välkomnar nykomlingarna och fjolårets Superettanvinnare Falkenberg till Allsvenskan och Swedbank Stadion. Vi har hittat ett speltips som vi rekommenderar varmt.

Vilka ska kunna stoppa Malmö i år? Förluster som Jiloan Hamad gör visserligen ont, men när en spelare av Markus Rosenbergs kaliber kommit in börjar man ju faktiskt undra; är det ens möjligt att stoppa Malmö? Skåningarna har övertygat i början av året, bortsett från de första tre matcherna där det inte blev en enda vinst, men det var också mot internationellt motstånd och på så sätt väldigt annorlunda. Därefter har man fem segrar i följd, samtliga i Svenska Cupen.

Det är svårt att veta var man har Falkenberg om man ska utgå ifrån försäsongsresultaten. Motståndet har bara varit allsvenskt en gång – och då blev det förlust med 3-1, mot Häcken i Göteborg. Är Falkenberg redo för allsvensk premiär? Varberg och Ängelholm bland andra klubbar hallänningarna mött är knappast några vettiga värdemätare mot vad Malmö är. Nåväl, resultaten har varit blandade, men det faktum att klubben bara blivit nollade i en av sju matcher är något som tyder på viss styrka, i alla fall.

Över 2,5 framåt i tre av de fem senaste

I Superettan var Falkenberg ett riktigt bra bortalag, men då kunde man också åka till matcherna och föra dem – det kommer inte hända nu. Malmö är svårslaget på Swedbank Stadion och hade tio vinster, tre kryss och två förluster på arenan i fjol.

Malmö har varit ett offensivt skickligt lag de senaste åren och kommer vara det även i år. Man har gjort minst tre mål i tre av de fem cupenmatcherna man spelat och jag har väldigt svårt att se hur Henrik Larssons Falkenberg skulle kunna stå upp mot firma Rosenberg/Eriksson.

Malmö över 2,5 mål spelas till 2,45.

Speltips: Malmö över 2,5 mål
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Cmore Sport 30/3 17:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Malmö 1,29 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 5,75 betway logo 500 kr
Falkenberg 12,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,69 comeon logo 3 000 kr