Speltips/rek & odds: Malmö – Halmstad 12/5

Spelbloggare Publicerat: 12 maj 2014
Speltips Malmö Halmstad 12/5 2014
Foto: Bildbyrån

Malmö kan ta tillbaka förstaplatsen från Elfsborg, men då måste jumbon Halmstad besegras på Swedbank Arena. Favoritskapet jobbigt stort?

Derbyvinst senast, ja, men Malmö är inte sig själva. Man har två förluster och en vinst på de tre senaste och har inte agerat som ett mästarlag ska de senaste matcherna. Svårt att bedöma om den är en liten svacka eller någonting helt annat. Gissar dock på det förstnämnda.

Halmstad är, som förutspått, i botten och tampas. Min personliga åsikt är att det här är seriens klart sämsta lag. Statiskt anfallsspel och ett läckande försvar. Positiv insats mot AIK senast däremot. Såg länge ut att bli tre poäng, men efter ett sent mål signerat Kennedy Igboananike, blev det ”bara” ett.

I fjol slutade det identiska mötet 1-1. På Örjans Vall vann MFF med 3-1.

Inte några stora utropstecken på skadelistorna. Filip Helander, MFF, är sliten av det täta spelschemat och den naturliga ersättaren är Erik Johansson och jag ser faktiskt honom som ett bättre alternativ.

4/4 bortamatcher med insläppt mål båda halvlekar

Inget roligt odds på ettan. 1,25 får vi som bäst, vilket är åtminstone 0,20 för lågt för att spelas.

MFF har inte gjort mål i båda halvlekarna sedan 2-2-matchen mot Djurgården. Sedan dess har fyra matcher spelats. Men nu möter man ett HBK som släppt in i båda halvlekarna fyra av fyra bortamatcher. Dessa matcher har även förlorats.

Ett offensivt lagt hemmalag mot ett genomuselt bortalag med seriens sämsta försvarsspel tillsammans med Mjällby. Liverstam och Baffo mot Eriksson och Rosenberg. Ni hör väl själva hur komiskt det låter?

Speltips: Malmö gör mål i båda halvlekarna
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Cmore Fotboll, 12/5 19:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Malmö 1,25 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 6,0 williamhill logo 1 000 kr
Halmstad 11,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,55 titanbet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,55 betsson logo 1 000 kr