Speltips/rek & odds: Manchester City – Chelsea 3/2

Emil Jakobsson Publicerat: 3 februari 2014
Manchester City - Chelsea speltips & odds, 3 februari 2014
Foto: Bildbyrån

Är det här matchen som avgör den här säsongen? Det är långt från omöjligt att det blir den här matchen som avgör vem som vinner ligan den här säsongen. Manchester City tar emot Chelsea och hela världen vänder sina blickar mot Etihad Stadium. 

Manchester City är fortsatt formstarka och har just nu sju raka segrar och 14 segrar och en oavgjord på de 15 senaste. Hemma på Etihad är man starkast i ligan med elva segrar på lika många matcher.

Det här är säsongens andra möte mellan lagen och det var Chelsea som var starkast när man möttes i oktober då man vann med 2-1 efter ett mål precis i slutminuterna av Fernando Torres.

Chelsea tappade samtidigt poäng nu senast hemma mot West Ham, räkna med att laget är hungriga och ute efter revansch efter det snöpliga resultatet. Innan det hade man sju raka segrar.

På bortaplan har man tre raka segrar och man har haft en förmåga att få med sig poäng från bortamatcherna mot topplagen. Man har kryssat borta mot Arsenal, Tottenham och Manchester United. Man har även slagit Arsenal (ligacupen) samt Schalke 04 på bortaplan den här säsongen.

Frågan är om man lyckas kriga till sig ett kryss borta mot ligans starkaste hemmalag?

BTTS i fem av senaste sju matcherna

Vi väljer att spela att båda lagen gör mål vilket inträffat de två senaste gångerna lagen mötts (2-1, 1-2) samt i fem av de sju senaste mötena mellan lagen.

Chelsea brukar visserligen försöka stänga ner defensivt på bortaplan mot topplagen men City är för bra för att bli nollade. Chelsea kommer även behöva kliva upp i banan för att försöka få med sig ett kryss vilket gör att vi tror på att båda lagen gör mål. Även oavgjort till odds runt 3,7 är spelbart.

Tips: Testa ett nytt spelbolag och få 250 kr gratisspel från Winner.com

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, måndag 3 februari kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,87 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Chelsea 4,7 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr