Speltips/rek & odds: Manchester City – Fulham 22/3

Emil Jakobsson Publicerat: 22 mars 2014
Manchester City - Fulham rekar & odds 22 mars 2014
Foto: Bildbyrån

Toppstriden i Premier League är tätare och mer spännande än på flera säsonger. Fyra lag jagar förstaplatsen och ett av lagen med bäst utgångsläge är Manchester City som under lördagen tar emot bottenlaget Fulham. Tre enkla poäng, eller?

Manchester City ligger sex poäng bakom Chelsea som just nu toppar Premier League men man har spelat tre matcher mindre vilket gör att man har ett otroligt fint slagläge för ligatiteln.

Nu senast tog man en historisk 2-0 seger borta mot Hull men innan det hade man två raka förluster (Barcelona och Wigan). Även på hemmaplan där man tidigare varit så dominanta har man två förluster på de fyra senaste matcherna.

Fulham slog Newcastle något överraskande med 1-0 nu senast men hade innan det tio raka matcher utan seger (sju förluster och tre oavgjorda).  På bortaplan har man bara en seger på de 14 senaste matcherna och den kom i december mot Norwich.

Handikappspel som lockar

Trots detta väljer vi att spela Fulham +2,5 mål och det finns flera anledningar till det. Man ska inte underskatta hur mycket segern nu senast kan påverka ett bottenlag som inte vunnit på flera månader. Deras självförtroende har förmodligen stigit en hel del och ser vi till statistiken är de sällan de förlorat med mer än två mål den här säsongen.

På deras tolv senaste matcher har man bara förlorat en med mer än två mål. Bland annat har varken  Liverpool, Chelsea, Newcastle, Manchester United eller Arsenal lyckats slå dem med mer än två mål.

Samtidigt har City nio raka matcher utan en seger med mer än två mål. Även säsongens första möte var segermarginalen mindre än 2,5 mål (4-2 till City).

Speltips: Fulham +2,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Winner(Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Sport, lördag 22/3 kl 16:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,17 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 9,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Fulham 18,0 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,33 bwin logo 1 000 kr