Speltips/rek & odds: Manchester United – Norwich 26/4

Spelbloggare Publicerat: 26 april 2014
Manchester United - Norwich speltips 25/4 2014
Foto: Bildbyrån

Norwich känner bottenkonkurrenterna flåsa i nacken. Finns kapaciteten att stjäla med sig poäng från Old Trafford, mot United?

Det blåser rejäl motvind i Manchester United för tillfället. Ledningen fick nog efter förlusten mot Everton senast och kastade ut David Moyes med huvudet före. Tills vidare håller Ryan Giggs, även mittfältare i truppen, i spakarna. Förändringar i tränarstaben brukar kunna ge en positiv effekt till en början, men det är långt ifrån en självklarhet.

United har, efter en bättre period med två vinster och en oavgjord på tre matcher, två förluster i rad – båda på bortaplan. Bayern München och Everton har stått som motståndare. Man är inte bättre än ligans elfte bästa hemmalag. På skadelistan står fortfarande Robin van Persie.

Norwich har två pinnar ner till under sträcket och tre till jumbon Sunderland som verkar ha hittat formen. Man är en stark kandidat till att trilla ur serien då lagen under sträcket har markant bättre form än ett ”The Canaries” med fyra förluster i följd.

På de fem senaste inbördesmötena har United vunnit fyra gånger, Norwich en.

Intressant hörnspel

Motivationen lär inte vara på topp i United som inte har någonting speciellt att spela för och vi håller oss borta från 1X2.

Bolagen överskattar Uniteds förmåga att skapa hörnor. Man har fått minst tilldelade hörnsparkar i fyra av de fem senaste matcherna. I en match vann man statistiken med en hörnas marginal. Norwich har fått flest 3/5 senaste och som mest har motståndarna fått tre hörnor fler.

Norwich är i behov av poäng och när laget inte är speciellt vasst framåt, tenderar det ofta till att försöka skapa fasta situationer i hopp om att få in något slumpmål.

Vi testar en mindre insats på att Norwich vinner hörnstatistiken med ett handikapp på +3 till oddset 2,37.

Speltips: Norwich +3 hörnor
Odds: 2,37 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, 26/4 18:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 1,37 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 5,25 comeon logo 3 000 kr
Norwich 9,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,4 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,58 betsson logo 1 500 kr