Speltips/rek & odds: Manchester United – Olympiakos 19/3

Spelbloggare Publicerat: 18 mars 2014

Manchester United - Olympiakos 19 mars 2014 rekar & oddsChampions League-åttondelsfinalen mellan Manchester United och Olympiakos ska avgöras på Old Trafford under onsdagskvällen. Gästerna är klara favoriter att avancera efter 2-0-vinsten i det första mötet i Grekland.

Ett skärrat, defensivt sårbart och uddlöst United vill helst glömma bort helgens nederlag mot Liverpool (0-3) på Old Trafford. David Moyes är hårt pressad och är nästan i behov av ett bra resultat i Champions League för att stärka sina aktier på tränarposten.

Formen är risig för fjolårets PL-vinnare med ynka två segrar på de fem senaste matcherna. Att dessa kom mot två bottenlag i form av West Bromwich och Crystal Palace får inte heller glömmas bort.

Vi är vana med att se United skämma bort publiken med ren propagandafotboll på Old Trafford år efter år, men idag är man långt ifrån samma gigant på hemmaplan som för ett år sedan. Under 2014 har sju poäng inkasserats på arenan – på lika många matcher.

Olympiakos fyllt av självförtroende

Olympiakos säkrade i lördags sin fjärde raka ligatitel i den grekiska högstaligan efter vinst mot Panthrakikos med två bollar mot noll. Laget hade en liten och kortvarig svacka efter den första matchen i detta dubbelmöte med två förluster efter varandra, men helgens bedrift har säkerligen fyllt upp självförtroendet till max.

Grekernas bortastatistik är grymt imponerande med endast två förluster på de tjugo senaste matcherna. En av dem var mot Zlatans Paris Saint-Germain.

United har två mål att ta in och kommer behöva gå på offensiven direkt, vilket kommer öppna upp stora ytor för ett offensivt starkt Olympiakos att kontra. Det känns som uppgjort att båda lagen får in minst en boll vardera. Vi plockar det till 1,91 alla dagar i veckan.

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, onsdag 18/3 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av:  Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 1,53 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,55 unibet logo 1 200 kr
Olympiakos 6,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,18 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr