Speltips/rek & odds: Mjällby – Djurgården 11/4

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2014
Speltips/rek Mjällby - Djurgården 11/4 2014
Foto: Bildbyrån

Djurgården packar väskorna och reser till Sölvesborg och mardrömsarenan Strandvallen där Mjällby väntar. Vi har hittat två spel till de högre oddsen som rekommenderas varmt. 


Mjällby har inte riktigt kommit igång ännu och har efter två omgångar bara kammat en poäng och då har man ändå mött Gefle samt Örebro, som båda beräknas hamna på den undre halvan av tabellen när säsongen summeras. Senast, borta mot Örebro så blev det förlust med 1-0 och sett till hur spelet såg ut i andra halvlek var resultatet i underkant. Det kunde ha blivit både 2-0 och 3-0 och bollarna studsat rätt för Örebro.

Klart bättre ser det ut för Djurgården. I premiären mot Helsingborg blev matchen, som bekant, bruten vid ställningen 1-1. Bortsett från de inledande fem minuterna imponerande stockholmarna resterande ~35. Mot Halmstad i söndags blev det 90 minuters spel och slutsiffrorna skrevs 3-0 i DIF:s favör. Både Prijovic och Jawo målade, vilket gör konkurrenssituationen på topp ännu mer intressant.

Lite kuriosa är att DIF aldrig lyckats vinna på Strandvallen. Mjällby överlag är ett motstånd man gärna hade undvikit de senaste åren. Sölvesborgslaget har fyra raka vinster i inbördesmötena. Kan Pelle Olsson vara den tränaren som lyckas vända trenden? Svårt att säga på förhand, men känslan är att han skapat harmoni i ett lag som varit väldigt upp och ner de senaste åren.

Matchen känns helt öppen och 1X2 vågar vi oss inte på.

Unibet sticker ut hakan

Erton Fejzullahu har känningar och det är osäkert om han ens kommer tas ut. Att han startar finns inte på kartan. Detta öppnar upp för firma Jawo/Prijovic på topp och deras samarbete fungerade väl under den tid de var på planen tillsammans mot Halmstad. Har svårt att se Mayambela plocka en plats i anfallet i matchen.

Jawo var en av de bästa målskyttarna i fjolårets allsvenska och i DIF gjorde han, utan nämnbar konkurrens, flest. På tjugotre starter och tre inhopp målade han tolv gånger och sinnet för målet verkar sitta kvar även i år då han, som en riktig måltjuv, tråcklade sig förbi HBK:s målvakt Stojan Lukic och skickade in bollen i det öppna målet förra matchen.

MAIF-försvaret känns inte helt stabilt. Det kan säkert utnyttjas av gästerna.

Speltipset på Amadou Jawo som målskytt mot Halmstad satt till fina 3,1. Mot Mjällby erbjuds det hela 3,9 hos Unibet. Hos övriga spelbolag är oddsen inte ens jämförbara. Vi klipper till med en insats en bit under medel samt en chanspeng på Jawo som första målskytt till tolv gånger pengarna på Nordicbet.

Insatserna annulleras på Unibet samt Nordicbet om den tippade målskytten inte startar.

Speltips 1: Amadou Jawo målskytt
Odds: 3,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

Speltips 2: Amadou Jawo första målskytt
Odds: 12,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1000 + 500 kr bonus)

TV: Cmore Sport 11/4 19:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Mjällby 3,0 betsson logo 1 500 kr
Oavgjort 3,3 unibet logo 1 200 kr
Djurgården 2,55 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,08 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,77 betsson logo 1 500 kr