Speltips/rek & odds: MLS: Sporting Kansas City – Toronto FC

Emil Jakobsson Publicerat: 23 maj 2014

Speltips MLS 2014Natten mot lördag  tar de regerande MLS-mästarna Sporting Kansas City emot Toronto FC med bland annat Jermain Defoe i truppen och vi har hittat ett bra speltips till matchen.

Defoe som lämnade Tottenham för just Toronto i januari har gjort fem mål på sina sju första matcher för Toronto och toppar genom det den interna skytteligan.

Hans lag Toronto har samtidigt vunnit tre raka matcher men två av dem var inte i MLS utan i Canadian Championship. Däremot stod man för en riktigt stark insats nu senast i ligan när man slog New York med 2-0 och lagets försvar har imponerat hela säsongen.

Man har bara släppt in nio mål på åtta matcher vilket är näst bäst i ligan vilket givetvis är otroligt starkt med tanke på vart man återfinns i tabellen.

Saknar flera viktiga spelare

Hemmalaget Kansas vann MLS förra säsongen och inledde säsongen starkt med bara en förlust på de sex första omgångarna men har sedan dess förlorat tre av fem matcher. Man har dessutom två raka förluster lag från botten av tabellen.

Kansas saknar dessutom sina fyra förstaval när det gäller mittbackar och frågan är hur man ska orka stå emot Defoe och hans Toronto?

Skadorna börjar som sagt bli ett riktigt problem vilket deras två senaste förluster är ett tydligt kvitto på. Vi ser därför ett strålande läge att gå in på Toronto med ett handikappspel.

Speltips: Toronto +1 (Vi vinner om Toronto vinner eller spelar oavgjord och får pengarna tillbaka vid förlust med ett mål)
Odds: 1,7 (Jämför alla odds)
Bolag: Winner.com (Nya kunder får 250 kr gratisspel)
TV: TV4 sport, natten mot lördag 24/5 kl 02:05 (Dagens alla TV-matcher).
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Kansas 1,67 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Toronto 5,5 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,1 titanbet logo 1 000 kr