Speltips/rek & odds: Montréal Canadiens – Boston Bruins

Emil Jakobsson Publicerat: 6 maj 2014

Montréal Canadiens Boston NHLNatten mot onsdag är det dags för match tre i serien mellan Montréal Canadiens och Boston Bruins och vi har hittat ett riktigt överodds som ligger hela 0,35 högre än konkurrenternas. Detta odds kommer att sjunka vilket gör att vi publicerar speltipset redan nu.

Boston Bruins vann den östra konferensen och är stora favoriter mot rivalen Montréal Canadiens. Men det var Montréal som vann första matchen och de hade även ledningen i inledningen av de tredje perioden nu senast men Boston vände och vann den matchen.

Men de matcherna spelades i Boston och nu har serien vänt och de två kommande matcherna ska spelas i Montréal. Boston var under grundserien ligans bästa lag på hemmaplan med 31-7-3 men på bortaplan spelade man ”bara” 23-12-6 vilket gav dem en fjärdeplats i ligan.

Även om de inte hade mycket att spela för i slutet av grundserien är det dock värt att notera att de förlorade fem raka bortamatcher samtidigt som man vann tre raka hemmamatcher innan slutspelet.

Man vann visserligen båda bortamatcherna mot Detroit men de är ett betydligt svagare lag än Montréal och de saknar den fart som Montréal så effektivt använder mot Bostons storlek.

Vunnit sju av nio mot Boston

Jag ser givetvis Boston som favoriter här men Bet365 har verkligen missat i sin oddssättning när det gäller Montréal.

Man erbjuder hela 3,1 gånger pengarna vilket kan jämföras med William Hills 2,75 och snittet runt 2,85 hos de flesta bolagen. Montréal har betydligt större möjligheter att vinna på hemmaplan än vad oddset 3,1 vittnar om.

Man har till exempel vunnit sju av de nio senaste matcherna mot Boston. Det är det väldigt få lag i den här ligan som lyckats med, om ens något annat.

Special teams är en annan sak som talar för Montréal. Man har gjort fyra mål i power play mot Boston samtidigt som man inte släppt in något i box play mot dem under de två inledande matcherna.

Speltips: Montréal Canadiens
Odds: 3,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot onsdag 7/5 kl 01:05 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Montréaö Canadiens 3,1 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Boston Bruins 2,3 unibet logo 1 200 kr
Under 5 mål 2,01 betsafe logo 1 000 kr
Över 5 mål 1,86 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr