Speltips/rek & odds: Newcastle – Manchester United 5/4

Emil Jakobsson Publicerat: 4 april 2014
Newcastle - Manchester UNited rekar
Foto: Bildbyrån

Manchester United blev totalt utspelade av Bayern München men fick med sig 1-1 från första mötet. Innan returen reser de till Newcastle för en tuff bortamatch och vi har hittat ett bra speltips till matchen.

Hemmalaget Newcastle blev totalt utklassade i förra omgången då man förlorade med hela 4-0 mot Southampton. Man faktiskt förlorat tre av de fyra senaste matcherna.

Värt att notera är även att man bara lyckats göra ett mål på de fyra senaste matcherna och det var mot bottenlaget Crystal Palace.

Sedan slutet av december har man bara vunnit fyra av 15 matcher och man har blivit nollade i tio av dessa 15 matcher. Man har till exempel bara gjort två mål de senaste sex hemmamatchern.

Manchester United har som vi alla vet en tung säsong och frågan är om de ens själva tror att de kan vinna borta mot Bayern nästa vecka? Min gissning är att de inte har samma mentala fokus på returen som många av de andra lagen har under helgens ligaomgångar runt om i Europa.

United hade annars tre segrar på de fyra senaste matcherna innan krysset mot Bayern München.

Tydlig felvärdering av spelbolagen

Vi testar ett spel med ett något högre odds där vi anser att spelbolagen har felvärderat. Manchester Unied har hållit nollan i fem av sina tio senaste matcher (50%) samt fyra va fem senaste bortamatcher (80%).

Samtidigt som Newcastle misslyckats med att göra mål i tio av sina 15 senaste matcher (66,6%). Även på hemmaplan har man blivit nollad i fyra av sex matcher (66,6%).

Samtidigt erbjuder Betway hela 2,75 på att United håller nollan vilket betyder att de beräknar sannolikheten på detta till 36,3%.

Tydlig felvärdering med andra ord.

Speltips: Manchester United håller nollan
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får 500 kr gratisspel)
TV: Viasat Fotboll, lördag 5/4 kl 16:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Newcaslte 4,2 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Manchester United 2,0 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,87 bwin logo 1 000 kr