Speltips/rek & odds: NHL, Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins

Emil Jakobsson Publicerat: 5 februari 2014

Buffalo Saberes - Pittsburgh Penguins speltips 5/2 2014Efter en analys av de kommande NHL-matcherna natten mot torsdag hittade vi ett bra spel när Buffalo Sabres tar emot Pittsburgh Penguins hemma i First Niagara Center.

Det är två lag som lever i helt skilda världar. Pittsburgh Penguins toppar den östra konferensen med 39 segrar på 56 matcher och Buffalo är sämst i hela ligan med 15 segrar på 55 matcher.

Ser man till lagens form har Pittsburgh sju segrar på de tio senaste samtidigt som Buffalo bara vunnit två av deras elva senaste matcher.

Nu senast slog Pittsburgh Ottawa på hemmaplan och ser man till deras spel på bortaplan har man tre segrar på de fem senaste.

Sju raka hemmaförluster

Buffalo förlorade mot Edmonton som är NHL:s just nu näst sämsta lag nu senast och man har just nu sju raka förluster på hemmaplan. Någon hemmaplansfördel är det med andra ord inte tal om.

Ser man till inbördes möten har Pittsburgh vunnit säsongens två första matcher mellan lagen (båda har spelats i Pittsburgh) men man har även vunnit de två senaste matcherna mellan lagen som spelats i Buffalo.

Vi brukar vanligtvis alltid spela inklusive OT/SO när det gäller NHL men här är skillnaden mellan lagen för stor och de bästa spelvärdet är i det högre oddset för en rak bortaseger.

Speltips: Pittsburgh
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot torsdag kl 01:35
Läs mer: Alla rekar och speltips från NHL.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Buffalo Sabres 3,9 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 4,5 williamhill logo 1 000 kr
Pittsburgh Penguins 1,8 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål 1,87 betsson logo 1 500 kr
Över 5,5 mål 2,15 betway logo 500 kr