Speltips/rek & odds, NHL: Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

Emil Jakobsson Publicerat: 21 april 2014

Chicago Blackhawks NHL rekar St. Louis Blues 2014Natten mot tisdag är det dags för match tre mellan Chicago Blackhawks och St. Louis Blues i Stanley Cup-slutspelet och vi har hittat ett spännande speltips som vi tror på.

St. Louis Blues har haft en hel del skador den senaste tiden och man avslutade grundserien med sex raka förluster. Nu har man fått tillbaka ett par viktiga pjäser och man lyckades vinna två raka förlängningar mot Chicago nu på hemmaplan och har genom det en 2-0 ledning i matchserien.

Inte minst deras powerplay har gått i baklås. Man gjorde ett viktigt mål nu senast men de hade trots allt nio powerplay under matchen så det är inte så underligt att man förr eller senare gjorde mål. På de tio senaste matcherna har man bara gjort tre mål på hela 38 powerplay.

Betydligt bättre på hemmaplan

Chicago avslutade grundserien med två raka förluster men precis som matcherna mot St. Louis var det på bortais. Hemma i Chicago har man vunnit  fyra raka och sex av de sju senaste.

Mot just St. Louis har man vunnit två raka hemmamatcher med 4-2 och 4-0.

Under grundserien var man NHL:s fjärde bästa hemmalag men bara seriens elfte bästa bortalag. Efter två raka förlängningsförluster kan vi räkna med ett hungrigt hemmalag som kommer göra allt för att vinna.

Dessutom ska man inte underskatta slutspelsrutinen i detta Chicago jämfört med St. Louis Blues, det mentala och rutinen brukar bli avgörande under slutspelet.

Speltips: Chicago Blackhawks inkl förlängning
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 500 kr riskfritt spel + 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot tisdag 22/4 kl 02:35
Läs mer: Alla dagens NHL-speltips & rekar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chicago Blackhawks 2,07 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 3,8 titanbet logo 1 000 kr
St. Louis Blues 3,4 betsafe logo 1 000 kr
Under 5 mål 2,05 betway logo 500 kr
Över 5 mål 1,83 betsafe logo 1 000 kr