Speltips/rek & odds NHL: Dallas Stars – Anaheim Ducks

Emil Jakobsson Publicerat: 23 april 2014

Anaheim Ducks NHl speltips 2014 stanley cupNatten mot torsdag är det dags för match fyra mellan Dallas Stars och Anaheim Ducks i årets upplaga av Stanley Cup-slutspelet från NHL och vi har hittat ett speltips som verkligen lockar.

Anaheim Ducks vann den västra konferensen under grundserien och var ruskigt starka. Deras blogg 20 förluster på hela 82 matcher imponerade verkligen och man startade slutspelet på bästa möjliga sätt.

Man vann båda hemmamatcherna mot Dallas Stars och har genomgående varit det bättre laget även om resultaten varit jämnare än matchbilden. Man hade till exempel 4-0 i den första matchen innan man började slappna av och släppte in Dallas i matchen.

Målvakten räddade dem

Dallas som knep den sista slutspelsplatsen i väst lyckades studsa tillbaka nu senast och vann match tre. Mycket tack vare deras målvakt Kari Lehtonen som höll nollan trots att Dallas förlorade skotten med 37-22.

Anaheim som var näst bäst på bortaplan i den västra konferensen under grundserien gjorde med andra ord en bra match men fick inte den utdelning som man borde haft. Man spelade sig till fem powerplay och hade mängder med skott men Lehtonen spikade igen.

Frågan är om Dallas kan förlita sig på sin målvakt lika tungt även i match fyra? Vi lockas hur som helst av spelet på bortalaget som ger över två gånger pengarna inklusive förlängning. Sett till lagens grundserie samt deras spel under de tre första matcherna känns det oddset riktigt generöst.

Speltips: Anaheim Ducks inkl OT
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Natten mot torsdag 24 april kl 02:35 på Viasat Sport (Dagens alla TV-matcher)
Läs mer: Fler rekar & speltips från NHL slutspelet 2014.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Dallas Stars 2,45 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,0 williamhill logo 1 000 kr
Anaheim Ducks 2,75 bwin logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,74 williamhill logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,2 betway logo 500 kr