Speltips/rek & odds, NHL: Edmonton – Anaheim

Emil Jakobsson Publicerat: 28 mars 2014

NHL rekar & speltips, Anaheim Ducks - Edmonton OilersÄntligen helg och äntligen gott om tid att sitta uppe om nätterna och följa världens bästa hockey från NHL. Vi har tittat närmare på nattens omgång och hittat ett speltips som känns riktigt bra till matchen mellan Edmonton och Anaheim.

Edmonton och Anaheim är som två skilda världar. På ena sidan har vi Edmonton som ligger sist i väst med blott 25 segrar på 73 matcher. På andra sidan har vi Anaheim som toppar sin division med 47 segrar på 72 matcher.

Även när vi ser till inbördes möten är det tydligt vilka som är det bättre laget just nu. Anaheim har vunnit sex raka matcher mot Edmonton och tio av de elva senaste matcherna mellan lagen.

Det borde med andra ord vara klart vilket lag som vinner och genom det ett helt ospelbart lågt odds för en seger för Anaheim? Inte direkt.

4-14 i målskillnad på hemmaplan på tre matcher

De har en usel period bakom sig vilket gjort spelarna och bolagen oroliga. Man förlorade först fyra raka som sedan blev sex förluster på åtta matcher. Men man har just nu två raka segrar, bland annat borta mot Calgary nu senast vilket betyder att de inte ens behöver någon lång flygning för att ta sig till Edmonton.

På bortaplan har man faktiskt vunnit tre av de fyra senaste matcherna.

Hemmalaget Edmonton har det tungt, precis som man haft hela säsongen. Man har just nu tre raka förluster och en målskillnad på 4-14 under de matcherna som samtliga varit på hemmaplan.

Tack vare Anaheims dåliga form här tidigare får vi hela två gånger pengarna för en seger i natt.

Speltips: Anaheim Ducks
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Unik bonus hos Spelbloggare, hela 1 000 kr)
TV: Viaplay & Viasat Xtra, natten mot lördag 29/3 kl 02:35
Läs mer: Här hittar ni fler rekar och speltips från NHL.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Edmonton 3,4 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Anaheim 2,0 bwin logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,91 williamhill logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 1,96 betsafe logo 1 000 kr