Speltips/rek & odds, NHL: Los Angeles Kings – Anaheim Ducks

Emil Jakobsson Publicerat: 14 maj 2014

NHL speltips Los Angeles Kings - Anaheim Ducks 14/5 2014Los Angeles Kings måste vinna nu natten mot torsdag, annars tar deras säsong slut. Man ligger under med 3-2 i matcher mot lokalrivalen Anaheim och vi har hittat ett spännande speltips till matchen som vi tror extremt mycket på. 

Ibland brukar man prata om att lag i NHL där spelschemat är så tätt ibland är väldigt ”streaky”. Det betyder med andra ord att man ofta vinner väldigt många matcher i följd för att sedan förlora flera matcher i följd.

Los Angels Kings har varit definitionen av streaky under det här slutspelet. Först förlorade man tre raka matcher mot San Jose Sharks och släppte in 17 mål. Sedan reste man sig likt ett mirakel och vann fyra raka matcher och avancerade vidare till serien mot Aneheim.

Där förlängde man sin svit till sex raka segrar genom att vinna de två inledande matcherna på bortaplan. Efter det har man som sagt förlorat tre raka matcher och frågan är om man kan bryta sin negativa trend ytterligare en gång eller om det tar stopp i natt.

Vunnit fem raka i Staples Center

Värt att notera är även att bortalaget vunnit fem av sex matcher i den här serien.

Anaheim har även väldigt fin statistik mot just Los Angeles Kings. Man har vunnit sju av de nio senaste matcherna mellan lagen. Man har även spelat väldigt bra i Staples Center som är Kings hemmaarena, där har man vunnit fem raka matcher.

Anaheim var även ett betydligt bättre lag under grundserien där man var NHL:s näst bästa lag samtidigt som Kings slutade tia i den totala tabellen.

De var även NHL:s näst bästa bortalag jämfört med Kings som var ligans 14 bästa hemmalag och vi är väldigt bekväma med Anaheim moneyline till 2,2.

Speltips: Anaheim Ducks inkl förlängning
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Unik bonus bara hos Spelbloggare: 1 000 kronor)
TV: U (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Los Angeles Kings 2,2 250 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Anaheim Ducks 3,1 bwin logo 1 000 kr
Under 5,5 mål 1,55 bwin logo 1 000 kr
Över 5,5 mål 2,6 unibet logo 1 200 kr