Speltips/rek & odds, NHL: New York Rangers – Montréal Canadiens

Emil Jakobsson Publicerat: 25 maj 2014

New York Rangers - Montréal Canadiens NHL rekar & speltips  söndag 25 maj 2014Montréal Canadiens lyckades vinna match tre i New York nu senast och natten mot måndag väntar konferensfinal fyra mellan lagen och det är fortfarande gästerna som har kniven mot strupen.

Det står visserligen bara 2-1 i matcher till Rangers. Men nattens match är hemma i Madison Square Garden och vid en seger i natt tvingar man Montréal att vinna tre raka matcher för att inte åka ut.

New York Rangers vann de två första matcherna övertygande uppe i Montréal med 7-2 och sedan 3-1. Dessutom tappade Montréal sin viktigaste spelare i den första matchen, storspelande målvakten Carey Price.

Men med rookien Dustin Tokarski i målet lyckades man vinna match tre nu senast med 3-2 efter förlängning. Han lyckades rädda 35 av 37 skott och var en av nycklarna till lagets seger. Men även resten av laget gjorde en bättre insats än tidigare mot Rangers.

Lundqvist, slutspelets bästa målvakt

Men Rangers känns som ett bättre lag och hade innan förlängningsförlusten nu senaste fem raka segrar och en mäktig målskillnad på 20-6. Man har med andra ord ganska bra snurr både på defensiven och offensiven.

Montréal har samtidigt bara vunnit tre av deras sju senaste och har släppt in 18 mål under de matcherna.

Även om Tokarski gjorde en bra match nu senast har han svårt att mäta sig med Henrik Lundqvist som är i sin livs form just nu.

Om man räknar bort målvakter som bara stått någon enstaka match under slutspelet är han den målvakt med bäst räddningsprocent (93,1%) som dessutom släpper in minst mål i snitt per match (1,99) och som har vunnit flest matcher (10) under slutspelet.

Vi ser därför ett stort värde i Rangers till hela två gånger pengarna i match fyra.

Speltips: New York Rangers
Odds: 2,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, natten mot måndag 02:05 (Dagens alla TV-matcher)
Fler speltips: Fler rekar och speltips till NHL-slutspelet. 
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
New York Rangers 2,0 betsafe logo 1 000 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Montréal Canadiens 3,55 unibet logo 1 200 kr
Under 2,5 mål 2,0 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,83 bwin logo 1 000 kr