Speltips/rek & odds: Nigeria – Argentina

Emil Jakobsson Publicerat: 25 juni 2014

Speltips fotbolls-VM 2014
Argentina och Nigeria toppar grupp F men det är ännu inte klart vem av dem som vinner gruppen. Nigeria kan samtidigt missa avancemang vid en förlust. Mycket står med andra ord på spel när lagen möts under onsdagen.

Argentina har verkligen inte imponerat under detta VM. Det stjärnfyllda laget är en av de stora favoriterna men 2-1 mot Bosnien och nu senast 1-0 mot Iran har lämnat en besk eftersmak.

Mot Bosnien var första halvleken otroligt svag och mot Iran var man stillastående och tröga mer eller mindre hela matchen men räddades av Messi på stopptid.

– Det är inte enkelt när ens motståndare spelar lågt och det är för många försvarare att slå. När vi når slutspelet kommer vi möta motståndare som tycker om att attackera och det passar oss. Alla vet att Argentina är mycket starkare när vi har mer ytor att anfalla på, säger Angel Di Maria till GOAL.

Ett lag som stänger ytorna, försvarar sig och gör det trångt är däremot precis det Argentina kommer möta under onsdagen.

Tips: Testa nya Eypobet före alla andra och få 100€ bonus.

Ytterligare ett handikappspel

Nigeria hade även dem väldigt svårt mot Iran och spelade 0-0 i en av VM:s tråkigaste matcher. Nu senast slog man Bosnien med 1-0 efter en riktig domartavla som rånade Bosnien på ett mål.

Men man är samtidigt ett väldigt svårslaget lag. Man har en förlust på de sju senaste matcherna och man har hållit nollan i fem av dessa matcher.

Nu senast Argentina spelade testade vi Iran +2,5 mål vilket satt med marginal då det bara blev 1-0. Idag testar vi Nigeria +1,5 mål.

Nigeria har 19 raka matcher utan en förlust med mer än ett mål och senast man förlorade med mer än ett mål i VM var 1998. Man kommer även spela precis så som Di Maria hoppas att motståndarna inte spelar, defensivt och tight.

Det räcker dessutom med ett kryss för att Argentina ska säkra gruppsegern och om de har en uddamålsledning i andra halvlek lär de inte direkt forcera för ytterligare mål.

Speltips: Nigeria +1,5 mål
Odds: 1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)
TV: TV4, onsdag 25/6 kl 18:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Nigeria 10,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,0 titanbet logo 1 000 kr
Argentina 1,53 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,97 betsson logo 1 000 kr