Speltips/rek & odds: Nigeria – Bosnien

Spelbloggare Publicerat: 21 juni 2014
Nigeria Bosnien 22/6 2014 speltoips
Foto: Bildbyrån

Bosnien föll väntat, men olyckligt mot Argentina i premiären – och väntas besegra Nigeria, för att hålla slutspelsdrömmen vid liv.

Ja, Bosnien lär vara nöjda, trots noll pinnar hittills. I premiärmatchen och den första VM-matchen någonsin för nationen stod man upp med räta ryggar och bjöd upp till rejäl kamp mot en av förhandsfavoriterna, Argentina. Slutresultatet, 1-2.

Nigeria bör inte vara lika nöjda efter en pinne mot Iran, i VM:s minst underhållande match tillsammans med den mellan Japan och Grekland under natten mellan torsdagen och fredagen. Den stora besvikelsen, Nigeria, har allt att vinna här.

Klasskillnad

Bosnien är en nation som växer så det knakar fotbollsmässigt och med spelare som Dzeko och Pjanic bland andra ska man vara numret större än Nigeria, vars offensiva spel var i princip obefintligt mot ett tätt Iran.

De afrikanska lagen har inlett turneringen bedrövligt, och så lär det fortsätta; i alla fall för Nigeria. Bosnien visade prov på både finess och stark arbetsvilja mot Argentina och med den insatsen i ryggen är det omöjligt att inte räkna de som klara favoriter mot ett trött motstånd.

Nigerias form var inte heller bra inför mästerskapet; spelade lika mot Skottland och Grekland samt förlorade mot USA. Vore knappast förvånande om de åker ut med huvudet före, direkt. Bosnien övertygade å andra sidan och vann två av två, ena mot Irland och den andra mot urstarka Mexiko.

För att knyta ihop säcken, behövs bara ett ord: klasskillnad.

Speltips: Bosnien att vinna
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4, 22/6 00:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Nigeria 4,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,6 betsson logo 1 000 kr
Bosnien 1,91 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,02 unibet logo 1 200 kr