Speltips/rek & odds: Norrköping – Malmö 28/4

Spelbloggare Publicerat: 28 april 2014
Norrköping Malmö Speltips 28/4 2014
Foto: Bildbyrån

Serieledarna Malmö gästar Norrköping på Nya Parken under måndagseftermiddagen. Nedan följer vårt speltips.

Var har vi Norrköping, egentligen? Åtta poäng på fem matcher ser helt okej ut på pappret. Innan toppeninsatsen, senast mot AIK, där man vann med 2-1 på bortaplan, blev det kryss mot Mjällby och Halmstad – två klubbar som, med all säkerhet, kommer hamna på den undre halvan av tabellen. De fina insatserna varvas med sämre sådana.

Malmö, då. Vilken start på serien! Skåningarna motsvarar alla förväntningar såhär långt. De offensiva pjäserna i form av bland annat Molins, Rosenberg och Eriksson är långt för bra för att spela i Allsvenskan. Defensiven är inte fy skam heller. Senast lyckades Djurgården, efter en stark kämparinsats, sno en poäng från Malmö på Swedbank Arena – vilket var det första poängtappet för mästarna i år.

Traustason, Kujovic och Meneses ställs utanför IFK:s trupp på grund av skador. Malmö väntas vila Thern och Molins, men de finns båda med i truppen.

Väntar fart och fläkt

Vi tror att Malmö kommer studsa tillbaka till vinnarspåret. Nu har Norrköping visserligen presterat mot de bättre lagen, men MFF är svåra, riktigt svåra.

Oddset på tvåan är godkänt, men vi ser ett visst överspel som intressantare.

IFK har bara släppt in fyra baljor såhär långt, men Tkalcic och kompani i backlinjen kommer få svåra problem mot ett sylvasst MFF med Eriksson och Rosenberg i spetsen. Mållinan har understigits fyra av fem matcher. Att defensiven suttit så bra kan delvis bero på tillfälligheter – i fjol var man ett av de lag vars matcher blev målgladast.

I Malmös matcher har linan å andra sidan överstigits fyra av fem gånger. Dessutom var det mot ett svårspelat Gefle den understegs.

Tror vi kan vänta oss fart och fläkt i matchen. Över 2,5 mål till 1,95 är bra och testas.

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Cmore Sport, 28/4 19:00 (Dagens TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Norrköping 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,6 betsson logo 1 500 kr
Malmö 1,87 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Under 2,5 mål 1,9 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr