Speltips/rek & odds: PSG – Rennes 7/5

Spelbloggare Publicerat: 7 maj 2014

PSG - Rennes Speltips 7/5 2014

Titelracet har, i praktiken, varit avgjort sedan länge; men nu kan Paris Saint-Germain äntligen få fira officiellt. Då krävs poäng mot Rennes, hemma på Parc des Princes.

Zlatans PSG har åtta pinnar ner till tvåan Monaco och det är nio kvar att spela om. Det skulle alltså till att PSG förlorar sina tre sista och Monaco vinner dem för att tappa förstaplatsen – en omöjlighet, det vill säga. Oddsen talar för att det kommer firas i Paris imorgon. 1,25 erbjuds för den raka ettan, 6,50 för krysset.

Paris St. Germain kunde ha säkrat titeln redan i slutet av april, borta mot Sochaux, men då fick man nöja sig med ett kryss och skjuta på firandet. Laget har två vinster, två oavgjorda och en förlust på de fem senaste. Torskarna kom mot Chelsea och Lyon, två svåra motståndare.

Tätt är det i botten. Rennes ligger på en femtondeplats och riskerar ändå att trilla ur serien. Läget är långt ifrån lugnt och man har bara tre poäng ner till nedflyttningsplats. Formen är helt okej med 2-3-2 på de fem senaste. På bortaplan är Rennes snäppet bättre än övriga bottenkonkurrenter.

Zlatan har varit skadad, men är tillbaka i träning och ska vara tillgänglig för spel. Eventuellt att han startar på bänken. M’Bengue saknas i Rennes.

Gasen i botten

Ja, nu har det väl dragits ut tillräckligt länge? En PSG-förlust finns inte på kartan. Frågan är, med hur många baljor vinner man?

Att Zlatan finns med i truppen är ett stort plus. Få spelare som är så betydelsefulla för sin klubb, som supersvensken.

I slutet av året vann Paris på bortaplan med 3-1 när lagen drabbades samman. På Parc des Princes är PSG närmast omöjliga att välta. Inte ett enda poängtapp har det blivit på åtta hemmamatcher. Sex av dessa har vunnits med minst två mål.

Luktar stora siffror här. PSG -2 spelas, vilket innebär vinst vid minst tre måls marginal och pengarna tillbaka på två. Annars torsk.

Speltips: PSG -2
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)
TV: 12:an, 7/5 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Paris Saint-Germain 1,25 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 6,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Rennes 14,0 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,52 unibet logo 1 200 kr