Speltips/rek & odds: Real Betis – Sevilla 20/3

Emil Jakobsson Publicerat: 20 mars 2014

Real Betis - Sevilla Europa League rekar & odds 20 mars 2014Ett mäktigt Sevilladerby väntar under torsdagen när returmötet i Europa League ska spelas mellan Real Betis och Sevilla. Real betis vann första mötet med 2-0 och frågan är om Sevilla kan svara under kvällens tuffa bortamatch?

Derbyt i Sevilla som även brukar kallas Derbi sevillano lockar ofta fram det bästa ur de båda lagen. Real Betis ligger visserligen sist i La Liga men det här är ett derby och vad som helst kan hända, se bara på första mötet som man lyckades vinna med 2-0. 

Ser man till formen följde Betis upp segern mot Sevilla med att spela 0-0 mot Elche i ligan. Efter en tuff period med sju förluster, en oavgjord och en seger har man börjat hitta rätt. Man har tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste.

Fem segrar på sex matcher

Sevilla som ligger sjua i ligan är trots förlusten mot Betis i riktigt fin form. Man har fem segrar och en förlust (Betis) på de sex senaste matcherna. Värt att notera är även att man är La Ligas fjärde bästa bortalag men bara sjunde bästa hemmalag. När man möte Betis tidigare under säsongen i ligan vann men enkelt med 4-0.

Eftersom Betis har 2-0 att gå på sedan första mötet tror jag att de kommer vara väldigt försiktiga och de har som sagt råd att förlora med 1-0. Man ska inte heller glömma att Sevilla spelat betydligt bättre fotboll den här säsongen än jumbon Betis och allt talar för att Sevilla vinner kvällens match. En bit över två gånger pengarna för Sevilla mot jumbon som dessutom har råd att förlora med 1-0 är taget.

Speltips: Sevilla
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr för nya kunder)
TV: TV4 Sport, torsdag 20/3 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Betis 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 williamhill logo 1 000 kr
Sevilla 2,2 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 2,12 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,79 betsafe logo 1 000 kr