Speltips/rek & odds: Real Madrid – Osasuna 26/4

Emil Jakobsson Publicerat: 26 april 2014

Real Madrid La Liga Osasuna speltipsReal Madrid slog Bayern München med 1-0 på hemmaplan nu senast i Champions League och nästa vecka väntar returen i Tyskland. Men innan det måste man slå Osasuna på hemmaplan i ligan för att fortsätta jaga ligatiteln. En enkel seger egentligen men i Champions League-tider vet man aldrig.

Det här är givetvis en match som Real Madrid ”bara ska vinna”. Real Madrid slåss om titeln och Osasuna jobbar för att undvika nedflyttning vilket gjort att spelbolagen bara erbjuder odds runt 1,05 för en hemmaseger.

Real Madrid har två viktiga frågetecken i sin trupp. Cristiano Ronaldo som har varit skadad men var tillbaka nu senast och fick spela 73 minuter. Han ersattes då av Bale som var sjuk kort innan den matchen.

Ronaldo lär få vila och om Bale startar är det tveksamt om han kör hela matchen, det gäller att spara krafterna till den tuffa returen mot Bayern nästa vecka.

Annars har laget fyra segrar på de fem senaste matcherna jämfört med Osasuna som har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de fem senaste.

För stort handikapp

Vi väljer att spela Osasuna +3 mål här till det väldigt attraktiva oddset 1,83. Real Madrid kommer förmodligen ta ledningen men med tanke på matchen mot Bayern lär man inte slita ihjäl sig i jakten på några extra mål utan man är nog ganska nöjd om man når 2-0.

Dessutom har Real Madrid fem raka matcher mot Osasuna utan en segermarginal på tre mål eller mer. Säsongens första möte mellan lagen slutade till exempel 2-2.

Osasuna föll visserligen ihop totalt borta mot Barcelona i mars (7-0) men förutom den matchen har man gjort helt okej resultat mot toppklubbarna. Man har till exempel en seger mot Atlético Madrid, uddamålsförlust mot Sevilla, kryss mot Valencia och ett kryss mot Real Madrid som sagt.

Hade det inte varit för Champions League hade vi trott på Real Madrid här men +3 mål några dagar innan returen mot Bayern på ett lag som Osasuna är riktigt bra.

Speltips: Osasuna +3 mål (pengarna tillbaka om de förlorar med tre mål)
Odds: 1,83 
Bolag: Winner (Nya kunder får ett gratisspel värt 250 kr)
TV: Cmore Sport, lördag 26/4 kl 20:00 (Dagens alla TV-matcher)
Stream: Bet365 sänder matchen gratis, hämta 1 000 kr bonus här och se matchen gratis.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Real Madrid 1,06 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 17,0 unibet logo 1 200 kr
Osasuna 34,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 5,0 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 1,23 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr