Speltips/rek & odds: Schweiz – Frankrike

Spelbloggare Publicerat: 20 juni 2014

Schweiz Frankrike 20/6 2014 speltipsMidsommarafton innebär gruppfinal mellan Frankrike och Schweiz, som båda kammade fullt i premiären. 

Efter ett dramatiskt slut och mål i den sista sparken fick Schweiz jubla mot Ecuador, i en match som annars var jämn och underhållande. Insatsen var okej, men mer, mycket mer; kommer krävas mot Frankrike.

Någon propagandafotboll, likt i genrepsmatchen mot Jamaica, bjöds vi inte på av Frankrike, som inte gjorde mer än nödvändigt för att plocka en enkel seger mot Honduras. Potentialen i denna trupp är enorm och kanske visar de upp sin bästa sida nu när avancemanget kan säkras?

Schweiz har klivit upp på en sjätteplats i FIFA-rankingen, samtidigt som Frankrike hittas på sjuttonde. Om vi tittar till skickligheten, så borde det kanske vara ombytta roller. Frankrike är flera snäpp bättre, men rankingen tyder ändå på hur pass mycket Schweiz har utvecklats fotbollsmässigt.

Oavgjort passar båda parter

Ett oavgjort resultat skulle passa båda sidorna fint. Detta får oss att undvika den raka tvåan liksom över 2,5 mål – två spel som annars hade känts rimliga att lira.

Offensiva spelare av toppklass hittas i Schweiz, liksom i Frankrike – även om de är ett antal fler i Les Bleus. Sett till förutsättningarna tror vi att dock att lagen kommer vara smått försiktiga och hellre försvara poängen än att gå full fart framåt vid oavgjort i slutskedet av matchen. En förlust skulle försämra båda parters förutsättningar till avancemang enormt.

Krysset till 3,75 är superintressant, men vi fegar lite och spelar ”bortalaget inget spel – oavgjort” till trevliga 1,74.

Speltips: Bortalaget inget spel – oavgjort
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4, 20/6 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Schweiz 5,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Frankrike 1,84 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,93 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,05 williamhill logo 1 000 kr