Speltips/rek & odds: Sevilla – Elche 18/5

Emil Jakobsson Publicerat: 18 maj 2014

Sevilla - Elche La Liga speltips & odds 18 maj 2014Sevilla vann Europe League-finalen mot Benfica efter en riktig holmgång som fick avgöras med straffar. Under söndagen väntar säsongens sista match när man tar emot Elche. Kan man ställa om det mentala fokuset för att vinna inför sina hemmafans?

Vi kan nog räkna med en härlig hyllning av hemmalaget när de kliver ut på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla under söndagen. Bara fyra dagar efter triumfen mot Benfica i Italien är det nu dags för en ny ligamatch.

Frågan är hur mycket maratonmatchen som fick spelare från båda lagen att handlöst falla en efter en i kramp i slutet av förlängningen sitter kvar i kroppen.

Även det mentala är ett frågetecken. Det har som sagt bara varit tre spelfria dagar sedan finalen och det är långt från självklart att alla spelare lyckats ladda om mentalt.

Innan finalen hade man dessutom tre förluster och en oavgjord bakom sig. Däremot vinner man allt som oftast på hemmaplan där man har sex segrar och en oavgjord på de sju senaste.

Stark insats nu senast mot Barcelona

Gästande Elche har inte heller de något att spela för men de hade de inte i förra omgången heller, trots det fick man 0-0 mot Barcelona. Man har tagit poäng i tre raka matcher och i sex av de åtta senaste. De enda nederlagen under dessa åtta matcher har varit bortamatcher mot Valencia och Atlético Madrid.

När man mötte Sevilla tidigare under säsongen slutade matchen 1-1 och vi ger bortalaget en god chans att få med sig en poäng mot ett utpumpat Sevilla.

Vi får trots allt över två gånger pengarna och med tanke på Sevillas fysiska och mentala urladdning i onsdags , deras svaga spel innan finalen samt Elches fina trend med poäng i sex av åtta matcher gör att spelet känns väldigt bra.

Elches finas prestation nu senast mot Barcelona trots att de inte hade något att spela för var även det inspirerande och kan räcka långt mot Sevilla.

 

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Bara hos Spelbloggare.se: Fyra gånger högre bonus hos Bwin, hela 1 000 kr)
TV: Cmore Sport, söndag 18/5 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Stream: Se matchen gratis hos Bet365.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Sevilla 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,0 williamhill logo 1 000 kr
Elche 4,5 bwin logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,15 250 kr
Över 2,5 mål 1,73 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr