Speltips & odds, Kvalserien: Malmö – Örebro 21/3

Spelbloggare Publicerat: 21 mars 2014
Örebo - Malmö rekar & odds SHL kvalserien
Foto: Bildbyrån

Malmö Redhawks och Örebro HK var, enligt många, storfavoriter inför kvalserien. Nu möts de i den tredje omgången och tunga poäng står på spel i jakten på en plats till SHL.

Två omgångar in i kvalserien är det ännu inget lag som känns avhängt från avancemang. Endast Örebro har kammat full pott och resterande lag har mellan etta och tre i poängkolumnen. Vi kan vänta oss en ovanligt jämn kvalserie, misstänker jag.

I premiärmatchen vann Hockeyallsvenskans grundserievinnare, Malmö mot Västerås (3-2 e. straffar) och i onsdags förlorade man mot Djurgården (0-3) på Hovet. Med detta facit placerar sig skåningarna näst sist, men skulle man plocka full pott mot Örebro ser läget genast bättre ut.

Örebro är, som tidigare nämnt, ensamma i kvalserien på full pott efter två omgångar. Man har på dessa matcher visat prov på en stark offensiv med sju gjorda mål, vilket kan tyckas aningen överraskande då man gjorde näst minst mål i SHL:s grundserie.

Måstematch för Malmö

Malmö är ett oerhört starkt hemmalag. 17 vinster, exklusive förlängning, på 27 försök blev det på hemmais i grundserien. Örebro snittade strax över en poäng per bortamatch i SHL.

Hemmalaget är hårt pressat att vinna och är fullt medvetna att möjligheterna för avancemang blir svåra vid en eventuell förlust och Örebro är långt ifrån den lättaste uppgiften. Det är ett på förhand svårtippat och laddat möte, men vi ser hemmaisen som betydande och ettan (inkl. förlängning & straffar) är lockande.

Speltips: Malmö (inkl. förlängning & straffar)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, 21/3 19:00
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Malmö 2,75 betsson logo 1 500 kr
Oavgjort 3,95 betsson logo 1 500 kr
Örebro 2,3 bwin logo 250 kr
Under 5,5 mål 1,31 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 5,5 mål 3,3 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr