Speltips/rek & odds: Sydkorea – Algeriet

Spelbloggare Publicerat: 21 juni 2014
Sydkorea Algeriet 22/6 speltips 2014
Foto: Bildbyrån

Mer eller mindre måstematch för respektive sidor när Sydkorea och Algeriet spelar på Estadio Beira-Rio.

Sydkorea kommer till spel med ett oavgjort resultat från premiären mot Ryssland – en match där man visade prov på ett gediget försvarsspel. Framåt gjordes inte så mycket väsen, men det var inte heller väntat. I slutändan lär koreanerna troligtvis vara väldigt nöjda över poängen.

I övrigt är formen ett frågetecken. På de sex senaste matcherna har det blivit en vinst och en oavgjort – resten förluster.

Algeriet stod för en hedervärd prestation mot Belgien. Fram till den 70:e minuten leddes matchen, men sedan gjorde motståndarna två mål inom loppet av tio minuter och lika snabbt förvandlades tre pinnar till noll.

Glöm krysset

Lär knappast bli någon underhållande tillställning, detta. Inget av lagen gillar, eller är bra på att föra matcherna, utan föredrar att ligga i position och kontra.

Sydkorea räknas som aningen bättre än Algeriet, och lär således greppa taktpinnen till en början; vilket också kan bli att skjuta sig själva i foten. Det skulle passa ett samlat och kontringsskickligt Algeriet.

Tvåan lockar oss till oddset 3,5, men vi hittar bättre spelvärde i hemmalaget inget spel – Algeriet att vinna, då krysset inte alls passar något av lagen. Här räknas bara segern.

Speltips: Hemmalaget inget spel – Algeriet att vinna
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4, 22/6 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Sydkorea 2,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Algeriet 3,5 betsson logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,67 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,35 betsson logo 1 000 kr