Speltips/rek & odds: Uruguay – England

Emil Jakobsson Publicerat: 19 juni 2014
Speltips Uruguay England 19/6 2014
Foto: Bildbyrån

Både Uruguay och England förlorade sina premiärmatcher nu senast. Frågan är vem som är starkast och tar de viktiga poängen i jakt på avancemang under torsdagen.

Uruguays premiärförlust är dessutom en av VM:s största skrällar. Ingen hade räknat med Costa Rica som inte bara vann matchen, man gjorde det dessutom med två måls marginal (3-1).

Uruguays offensiv såg blek ut, mittfältet tappade boll och försvaret gjorde flera avgörande misstag. Det är med andra ord en hel del som måste bli bättre nu mot England.

En sak som däremot talar för Uruguay är det faktum att Luis Suarez sägs vara tillbaka från sin skada. Men precis som vi såg när Ronaldo spelade är det inte säkert att han verkligen är hundra procent frisk trots att han kommer till spel.

England förlorade även de sin öppningsmatch, men mot betydligt svårare motstånd i from av Italien. Man avlossade fler skott, hade fler skott på mål och hade mer boll än Italien men man såg sårbara ut defensivt vilket Italien utnyttjade.

Missa inte: Nya spelbolaget Super Lenny utmanar de stora, testa dem och få 1 000 kr bonus här.

Testar två spel idag

Vi väljer att testa två speltips till den här matchen. Dels att båda lagen gör mål samt att England vinner matchen.

Liverpools öste in mål i Premier League den här säsongen och nu kommer Suarez, Sturridge och Stearling vara stora hot på planen. Lägger man även till spelare som Cavani, Rooney och Welbeck samtidigt som båda lagen gjorde en hel del misstag defensivt i premiären känns spelet givet.

Vi testar även en mindre slant på att England vinner matchen till 2,2 gånger pengarna vilket främst baseras på hur det två lagen spelade under premiären. Inte minst Englands offensiv kommer bli spännande att se mot Uruguay.

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)

Speltips: England vinner
Odds: 2,2
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

TV: SVT 1, torsdag 19/6 kl 21:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Uruguay 3,7 unibet logo 1 200 kr
Oavgjort 3,45 comeon logo 3 000 kr
England 2,2 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,09 betsafe logo 1 000 kr