Speltips/rek & odds: Valencia – Sevilla 1/5

Emil Jakobsson Publicerat: 1 maj 2014
Valencia - Sevilla speltips och odds 1/5 2014
Foto: Bildbyrån

Under torsdagen ska vi få fram de två lagen som ska göra upp i Europa League-finalen. Här har vi tittat närmare på det helspanska mötet mellan Valencia och Sevilla där gästande Sevilla har med sig 2-0 från första mötet mellan lagen.

Gästande Sevilla vann som sagt första mötet och har två mål att gå på. Men det var nog tur. För deras bortaspel har varit uselt i jämförelse med hemmaspelet. På hemmaplan har man åtta segrar och en förlust på de nio senaste. Samtidigt har man förlorat tre av de fyra senaste bortamatcherna.

Nu senast föll man med 3-1 i den otroligt viktiga bortamatchen mot Athletic Bilbao i striden om fjärdeplatsen.

Hemmalaget Valencia förlorade nu senast med 1-0 mot serieledarna Atlético Madrid på just hemmaplan. Den förlusten betyder att laget nu har tre raka matcher utan seger och bara två segrar på de nio senaste matcherna. Det låter smått otroligt att ett lag som bara vunnit två av de nio senaste matcherna är 90 minuter från en eventuell final i Europa League.

Oddset 2,36 lockar

Med tanke på att Sevilla känns starkare just nu men är svaga på bortaplan och samtidigt har 2-0 att gå på vilket betyder att de kan förlora matchen men trots det avancera gör att vi gärna vill undvika ett spel på 1×2. Vi sticker därför ut hakan och testar spelet att båda lagen INTE gör mål som ger fina 2,36 gånger pengarna.

För Sevilla har inte båda lagen lyckats göra mål i tre av deras  fyra senaste bortamatcher i Europa League och fem av deras senaste åtta bortamatcher totalt. Valencia har samtidigt hållit nollan i tre raka hemmamatcher i Europa League och blev som sagt nollade själv nu i helgen mot Atlético.

Det är givetvis mer troligt att båda lagen gör mål men det betalar bara runt 1,6 gånger pengarna och enligt mig är 2,36 ett riktigt generöst överodds här som måste synas.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 2,5 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV4 Play (Dagens alla TV-matcher)
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Valencia 2,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,6 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Sevilla 3,4 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,15 comeon logo 3 000 kr
Över 2,5 mål 1,72 nordicbet logo 1 000 + 500 kr