Speltips/rek: Olympique Marseille – Nice 7/3

Emil Jakobsson Publicerat: 6 mars 2014

Speltips ligue 1 odds Marsille - NiceFotbollshelgen tjuvstartar redan under fredagskvällen när Olympique Marseille  tar emot Nice i Ligue 1. Efter en närmare analys har vi hittat att främst ett spelbolag har ett kraftigt överodds på matchen.

Olympique Marseille ligger inför helgens omgång på en femteplats och nu senast förlorade man med 2-0 men det var mot PSG, som de flesta i Frankrike förlorar mot. Innan det hade man tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste.

Gästande Nice ligger på 16:e plats i Ligue 1 och man är samtidigt rent ut sagt usla på bortaplan. Man rankas som ligans sjätte bästa hemmalag men har bara spelat in fem poäng på 13 bortamatcher den här säsongen. Noterbart är även att man i snitt bara gör mål var 234:e minut på bortaplan (det har bara blivit fem mål på 13 bortamatcher).

Kraftigt överodds hos Betway

Senast lagen möttes blev det som sagt hela nio mål och det var Marseille som vann efter att ha satt 5-4-målet på stopptid. Man har även till till match mellan varandra den här säsongen, i oktober möttes man i ligaspelet och då vann Nice med 1-0 på hemmaplan. Men det var som sagt på hemmaplan, bortaplan är en helt annan historia.

Marseille som har hållit nollan i två raka hemmamatcher ställs alltså mot ett bottenlag som bara gjort fem mål på bortaplan på säsongens 13 bortamatcher i ligan. Man släppte visserligen in en hel del mål nu senast i cupen men det var cupen och helt andra förutsättningar.

Nu är vi tillbaka i ligaspelet och att Betway erbjuder hela 2,2 på att Marseille håller nollan är kraftigt i överkant. Andra spelbolag ligger nere runt 1,9.

Saknar ni konto hos Betway? I så fall kan ni klicka här för att hämta ett gratisspel värt 500 kronor. 

Speltips: Marseille håller nollan
Odds: 2,2 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Nya kunder får 500 kr gratisspel)
TV: TV4 Sport xtra, fredag 7/3 kl 20:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Marseille 1,53 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,1 bwin logo 250 kr
Nice 7,25 bwin logo 250 kr
Under 2,5 mål 1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 unibet logo 1 200 kr